Fase per fase

 1. vooraf, 07 uur 42. “Geen euforie bij Union”. Union legt de druk voor de topper bij Club Brugge. Wie had het anders verwacht? Toch is coach Felice Mazzu zich bewust van de eigen kwaliteiten. “De overwinning tegen Genk afgelopen weekend kan ons een kleine boost geven, want iedereen was na die match uiteraard heel gelukkig. Tegelijkertijd houdt iedereen de voetjes op de grond. Het is niet dat het hier een en al euforie is. We moeten er gewoon voor zorgen dat we elke match met dezelfde goesting spelen.” .

  “Geen euforie bij Union”

  Union legt de druk voor de topper bij Club Brugge. Wie had het anders verwacht? Toch is coach Felice Mazzu zich bewust van de eigen kwaliteiten.

  “De overwinning tegen Genk afgelopen weekend kan ons een kleine boost geven, want iedereen was na die match uiteraard heel gelukkig. Tegelijkertijd houdt iedereen de voetjes op de grond. Het is niet dat het hier een en al euforie is. We moeten er gewoon voor zorgen dat we elke match met dezelfde goesting spelen.”

 2. 27-01-2022.

 3. vooraf, 15 uur 10. Schreuder: “Union is grootste titelkandidaat”. Op zijn persconferentie heeft Alfred Schreuder leider Union bewierookt voor de ontmoeting van morgen. “Ik vind dat Union het beste team heeft. Dat is hun grootste kwaliteit”, zegt de Nederlandse coach van Club Brugge. “Union vormt een echt team en dat is het belangrijkste in voetbal. Als je kijkt naar hun prestaties van de afgelopen maanden, staan ze verdiend op kop en zijn ze ook de grootste titelkandidaat. Maar wij willen daar ook bij horen.” .

  Schreuder: “Union is grootste titelkandidaat”

  Op zijn persconferentie heeft Alfred Schreuder leider Union bewierookt voor de ontmoeting van morgen. “Ik vind dat Union het beste team heeft. Dat is hun grootste kwaliteit”, zegt de Nederlandse coach van Club Brugge.

  “Union vormt een echt team en dat is het belangrijkste in voetbal. Als je kijkt naar hun prestaties van de afgelopen maanden, staan ze verdiend op kop en zijn ze ook de grootste titelkandidaat. Maar wij willen daar ook bij horen.”

 4. vooraf, 15 uur 09. We zullen de match tegen Union niet anders aanpakken dan onze vorige matchen. We spelen thuis en willen dominant zijn. Alfred Schreuder (coach Club Brugge).

  We zullen de match tegen Union niet anders aanpakken dan onze vorige matchen. We spelen thuis en willen dominant zijn.
  Alfred Schreuder (coach Club Brugge)

 5. vooraf, 15 uur 07. Bekijk de persconferentie met Club-coach Alfred Schreuder.

  Bekijk de persconferentie met Club-coach Alfred Schreuder

 6. vooraf, 15 uur 06.

  Jupiler Pro League

  Ontdek de “hogere wiskunde” achter Unions penaltyreeks: “Gebaseerd op gunfactor”