NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 27 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Dierenrechtenorganisatie boos om Chanel-optreden prinses Charlotte met paard 27 januari 2022 11:59 27-01-22 11:59 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 250 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Dierenrechtenorganisatie PETA is niet te spreken over het optreden van prinses Charlotte van Monaco bij de show van Chanel tijdens de modeweek van Parijs. De Monegaskische prinses, dochter van prinses Caroline en haar overleden echtgenoot Stefano Casiraghi, opende dinsdag de show te paard en dat schoot veel kijkers in het verkeerde keelgat. Charlotte, kleindochter van wijlen Grace Kelly, is een volleerd ruiter die vaak meedoet aan professionele wedstrijden. Haar kwaliteiten als ruiter worden dan ook niet in twijfel getrokken, maar het feit dat er een dier gebruikt wordt tijdens een coutureshow is voor velen niet te begrijpen.De 35-jarige prinses bereed haar acht jaar oude paard Kuskus op de catwalk en was gekleed in de nieuwste collectie van het Franse modemerk Chanel, waarvan ze sinds 2020 ambassadeur is.”Paarden zijn intelligente, complexe en makkelijk bang te maken individuen. Het zijn geen modeaccessoires die gewend zijn aan het wandelen op een catwalk onder felle en warme lampen, vergezeld door harde muziek. Het is werkelijk absurd dat dit heeft kunnen gebeuren, puur en alleen met het oog op commercie”, aldus Elisa Allen, de directeur van PETA UK.”Dieren zijn niet gemaakt om mensen te entertainen in de mode-, sport of entertainmentwereld. Dat uitgerekend een bekend modehuis als Chanel er nu voor kiest om zijn show met een dier te openen, is onbegrijpelijk. Charlotte is een goede ruiter, maar juist als ambassadeur van het merk had ze zich hier niet voor moeten laten lenen.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here