NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 27 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Brussel keurt overname Kustomer door Facebook goed 27 januari 2022 16:41 27-01-22 16:41 Laatste update: 28 minuten geleden Update: 28 minuten geleden 9 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Europese Commissie heeft de overname van het Amerikaanse softwarebedrijf Kustomer door Facebook-moederbedrijf Meta goedgekeurd. Wel wordt er een toezichthouder aangesteld die gaat bekijken of concurrenten niet worden belemmerd. De Europese Commissie begon vorig jaar een onderzoek naar de overname. Brussel vreesde dat de overname slecht zou zijn voor de concurrentie op de Europese markt.Meta heeft inmiddels beloofd dat concurrenten en nieuwkomers op de markt niet zullen worden belemmerd. Er wordt een beheerder aangesteld die daarop zal toezien.Kustomer maakt geavanceerde klantservicesystemen voor bedrijven voor onder meer het afhandelen van vragen, bestellingen en retouren. In die systemen worden verschillende contactmogelijkheden, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram en WhatsApp, geïntegreerd in de klantafhandeling.De overname van Kustomer past in de strategie van Meta om inkomsten te genereren met berichtendiensten. Met de technologie van Kustomer kan Facebook zijn zakelijke diensten uitbreiden met een klantenservicesysteem.Meta kondigde eind november aan het softwarebedrijf te hebben gekocht voor ongeveer 1 miljard dollar (ongeveer 841 miljoen euro). , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here