NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 26 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Lenny Kravitz geeft zijn camper wat liefde 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenBeetje liefdeLenny Kravitz is flink aan de slag in zijn camper en gaat er met een stofzuiger doorheen. “Kwart over vier. Ik geef de Airstream (camper, red.) wat liefde”, schrijft de zanger.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenVermistGeorgina Verbaan was haar poezen kwijt en vond ze op een onverwachte plek weer terug. “Deze twee bleken een nieuwe hangout te hebben gevonden op het keteldingapparaat in het washok. Lijkt er niet op dat ze gevonden wilden worden.”4 uur geledenNiet blij wakker wordenJan Dulles heeft een slechte nacht achter de rug: de zanger is niet blij met de aangekondigde coronaversoepelingen en slaapt er slecht van. Gelukkig beurt hij waarschijnlijk wel op als hij vanmiddag weer thuis bij zijn kinderen is.9 uur geledenFijne verjaardagMariska Bauer viert vandaag haar verjaardag en haar man Frans plaatst voor die gelegenheid een foto van zichzelf met zijn vrouw. Mariska heeft onlangs een herseninfarct gehad, maar maakt het goed.gisteren om 20:05Gemengde gevoelensFred van Leer heeft gemengde gevoelens over de versoepelingen die dinsdag op de coronapersconferentie zijn bekendgemaakt. “Heel blij voor iedereen die weer open mag. Heel veel vragen waarom ik dan zo kwaad ben. Omdat we nu ineens de 1,5 meter terugbrengen in het theater en dan kan ik helaas niet spelen, want ik ben overal uitverkocht”, schrijft de stylist op Instagram.gisteren om 15:26Touperen kun je lerenJe bent nooit te oud om te leren, weet Chantal Janzen. Haar haar wordt flink onder handen genomen door Leco Zadelhoff. “Touperen kun je leren”, aldus de presentatrice.gisteren om 15:26gisteren om 12:09Leuke plannenFerry Doedens deelt dinsdag een foto waarop hij een grote lach laat zien. “Een lach kost niks, zegt mama altijd”, schrijft de acteur, die ook laat weten dat er “dit jaar leuke dingen aankomen”. “Kan niet wachten dat met jullie te delen.”gisteren om 08:22Een beweging begintTim Hofman is dankbaar: voor alle mensen die hun verhaal hebben gedaan in BOOS, maar ook voor de bijna tien miljoen kijkers van de uitzending. De presentator en televisiemaker schrijft dat het lijkt alsof er iets in beweging is gezet na de uitzending over The voice of Holland. “We zijn er nog niet, maar het voelt als de eerste forse zucht van een nieuwe wind.”gisteren om 05:32Met de helikopterMax Verstappen is in Oostenrijk en daar verplaatst hij zich niet over land: de coureur heeft gekozen voor een helikoptervlucht.maandag om 16:52Zo vader zo dochterDouwe Bob neemt maandag samen met zijn dochter Bobby Lou een nummer op. Hij kreeg het meisje vorig jaar december samen met kunstenares Loes van Delft. In diezelfde maand werd hij vader van een tweede dochtertje en zijn derde kind, met ex Anouk, is onderweg.maandag om 12:37Niet alleen kritiekEsmée Denters is overladen met berichten, nadat ze vorige week via haar Instagram Stories had laten weten weten dat Marco Borsato jaren geleden in haar billen zou hebben geknepen. De zangeres zou positieve reacties hebben ontvangen, maar ook wat kritiek. “Alhoewel er een paar misselijkmakende dingen zijn gezegd, is het merendeel superlief en positief. Dus ik wil jullie enorm bedanken dat je de tijd hebt genomen om naar mijn ervaringen te luisteren en contact met me op te nemen”, schrijft ze bij een nieuwe foto op Instagram.maandag om 12:37maandag om 08:38Gevierd met een fotoMattie Valk is vandaag jarig en zijn radiocollega Marieke Elsinga viert dat met twee foto’s: de beste die ooit van de twee is gemaakt én de slechtste. Leuk detail: de foto’s zijn binnen 24 uur gemaakt, zo schrijft Valk in een reactie.maandag om 05:44Lekker in bikini Hailey Bieber heeft het een stuk warmer dan wij hier in Nederland: het model ligt in bikini op het strand en is ook nog even gaan surfen.maandag om 05:43Samen klussenNick Schilder heeft zijn zondag goed besteed: samen met zijn vader heeft hij een pingpongtafel in elkaar gezet. Zijn volgers stelt hij gerust: hij heeft echt wel meegeholpen en dus niet alleen maar selfies staan maken.maandag om 05:40Een momentje Gravin Eloise vraagt haar volgers even om een momentje om stil te mogen staan bij de fantastische kleuren die ze op straat in Barcelona is tegengekomen.maandag om 05:39Eindelijk weerJan Smit is blij: na twee jaar is hij eindelijk weer van de sneeuw aan het genieten.maandag om 05:39Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here