NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 26 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Lady Gaga bestudeerde verschillende dieren voor rol in House of Gucci 26 januari 2022 19:56 26-01-22 19:56 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Lady Gaga keek voor haar rol in House of Gucci goed naar hoe onder meer katten en vossen zich gedragen, vertelt ze in een interview met Variety. “Voor het begin van de film bestudeerde ik een huiskat”, aldus de zangeres en actrice, die in House of Gucci de rol van Patrizia Reggiani speelde. Zij was getrouwd met modeondernemer Maurizio Gucci, die in 1995 werd doodgeschoten. Reggiani werd voor de moord veroordeeld.Ook bekeek Gaga hoe vossen jagen. “Bij de begrafenis, waar Patrizia in contact komt met het personage van Al Pacino (hij speelt Aldo Gucci, de oom van Maurizio), verandert ze ineens in een vos, omdat ze op jacht is. Ik heb oefeningen gedaan in mijn hotelkamer waarbij ik me voorstelde dat ik een dier was.”Voor de laatste scène van de film keek de actrice naar panters. “Omdat panters zich heel langzaam voortbewegen, maar als ze eenmaal hun prooi te pakken hebben, gaat het er heel gewelddadig en lelijk aan toe.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here