NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 25 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitter werkt aan functie om tweets alleen te delen met bepaalde volgers 25 januari 2022 12:31 25-01-22 12:31 Laatste update: 36 minuten geleden Update: 36 minuten geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twitter ontwikkelt een functie waarmee je tweets alleen met een specifieke groep volgers kunt delen. Dat blijkt uit screenshots van ontwikkelaar Alessandro Paluzzi, meldt InputMag. Volgens de website noemde het sociale medium de nieuwe functie in eerste instantie Trusted Friends, maar is de naam inmiddels veranderd in Flock. Mogelijk wordt de naam later opnieuw gewijzigd.Flock stelt gebruikers in staat om hun volgers aan een lijst toe te voegen. Later kunnen zij dan tweets naar alleen deze groep sturen. Op dit moment zou Twitter rekening houden met lijsten van maximaal 150 gebruikers.Volgens Paluzzi wordt momenteel nog aan de functie gewerkt. Of die functie definitief wordt ingevoerd en wanneer die dan beschikbaar komt, is nog niet bekend. Twitter heeft nog geen details bekendgemaakt. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here