NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle Over NU.nl NUfolder NUshop Tickets , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 25 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Bot die Wordle-woorden verklapte offline gehaald door Twitter 25 januari 2022 13:02 25-01-22 13:02 Laatste update: 6 minuten geleden Update: 6 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Twitter heeft de bot Wordlinator offline gehaald. Het programma reageerde op berichten waarin Wordle-scores werden gedeeld en verklapte vervolgens het woord van de volgende dag. Waarom de bot precies is verwijderd, heeft Twitter niet bekendgemaakt. The Verge meldt dat Wordlinator in elk geval een regel van Twitter overtrad. Zo mag een bot geen gebruikers benaderen die daar niet om hebben gevraagd.Wordlinator was een geautomatiseerd account dat op zoek ging naar gedeelde resultaten van Wordle, een populair Lingo-achtig spelletje op internet waarbij spelers elke dag een woord moeten raden. Dat woord is voor iedereen hetzelfde. De score kan in gekleurde emoji’s op onder meer Twitter worden gedeeld, zonder het antwoord te verklappen.Maar Wordlinator stuurde mensen die dat deden onbeleefde berichten. “Niemand zit op jouw middelmatige taalkundige escapades te wachten”, schreef de bot bijvoorbeeld in een reactie. “Om je een lesje te leren, is hier het woord van morgen.”Deze spoilers – het Wordle-antwoord van de volgende dag – leken te kloppen. Heel verrassend is dat niet, want de antwoorden staan vast in de vrij toegankelijke code van het spel. Mensen en computers die daarmee overweg kunnen, kunnen die daardoor vrij gemakkelijk achterhalen. Zie ook: Nieuwe internethit Wordle: elke dag een woord raden in Lingo-stijl , Zie ook: Nieuwe internethit Wordle: elke dag een woord raden in Lingo-stijl , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here