NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 24 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Apple moet miljoenen betalen aan marktwaakhond om regels rond dating-apps 24 januari 2022 14:45 24-01-22 14:45 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 32 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Apple krijgt een boete van 5 miljoen euro van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De consumentenwaakhond droeg Apple eind vorig jaar op de voorwaarden voor betaalsystemen voor aanbieders van dating-apps aan te passen. Dat deed het bedrijf, maar het nieuwe beleid voldoet nog steeds niet aan de regels. Van de marktwaakhond moet het mogelijk zijn voor dating-apps om niet alleen gebruik te maken van betaalsystemen van Apple, maar ook van betaalsystemen van andere partijen. Bovendien moet het voor die apps ook mogelijk zijn binnen hun app naar alternatieve betaalmogelijkheden te verwijzen.Apple heeft zijn beleid aangepast, maar niet voldoende, concludeert de marktwaakhond; er worden nog te veel drempels opgeworpen om te betalen via alternatieve betaalsystemen.Apple moet nu een dwangsom van 50 miljoen euro betalen aan de ACM. Dat bedrag loopt op: elke week dat het beleid niet aan de eisen voldoet, komt er nog eens 5 miljoen euro bij, tot een maximum van 50 miljoen euro. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here