Fase per fase

 1. vooraf, 15 uur 05. Weken van de waarheid voor Union. Met wedstrijden tegen achtereenvolgens Racing Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp staat Union de komende 2 weken voor een cruciaal vierluik. In de heenronde pakte Union slechts 4 op 12 tegen de ploegen die vorig seizoen de Champions' Play-offs speelden. Tegen Club en Antwerp ging Union onderuit en bij Genk pakte het punt. Op de eerste speeldag kon het wél winnen van Anderlecht, al zat paars-wit toen nog een eind verwijderd van zijn beste vorm. .

  Weken van de waarheid voor Union

  Met wedstrijden tegen achtereenvolgens Racing Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp staat Union de komende 2 weken voor een cruciaal vierluik. In de heenronde pakte Union slechts 4 op 12 tegen de ploegen die vorig seizoen de Champions’ Play-offs speelden.

  Tegen Club en Antwerp ging Union onderuit en bij Genk pakte het punt. Op de eerste speeldag kon het wél winnen van Anderlecht, al zat paars-wit toen nog een eind verwijderd van zijn beste vorm.

 2. vooraf, 14 uur 59. Union zonder de geschorste Bager. Union moet het vandaag stellen zonder Bager, die op het strafbankje zit na zijn rode kaart tegen Seraing. Ook Marcq verdwijnt uit de basiself. Het duo wordt vervangen door Van der Heyden en Burgess. .

  Union zonder de geschorste Bager

  Union moet het vandaag stellen zonder Bager, die op het strafbankje zit na zijn rode kaart tegen Seraing. Ook Marcq verdwijnt uit de basiself. Het duo wordt vervangen door Van der Heyden en Burgess.

 3. vooraf, 10 uur 33. Fitte Onuachu. Voor Felice Mazzu is de wedstrijd tegen Racing Genk er ook één tegen zijn ex-club. “Het doel is om na de vier komende wedstrijden nog steeds op kop te staan”, zegt de trainer van Union. Bernd Storck kan met Genk dan weer tot op vier punten van de vierde plaats komen. Hij kan in de hoofdstad alleszins rekenen op topschutter Paul Onuachu. De Gouden Schoen is hersteld van een hamstringblessure. Zijn er niet bij: Thorstvedt (geschorst), Paintsil (Afrika Cup) en Juklerod (blessure). .

  Fitte Onuachu

  Voor Felice Mazzu is de wedstrijd tegen Racing Genk er ook één tegen zijn ex-club. “Het doel is om na de vier komende wedstrijden nog steeds op kop te staan”, zegt de trainer van Union.

  Bernd Storck kan met Genk dan weer tot op vier punten van de vierde plaats komen. Hij kan in de hoofdstad alleszins rekenen op topschutter Paul Onuachu. De Gouden Schoen is hersteld van een hamstringblessure.

  Zijn er niet bij: Thorstvedt (geschorst), Paintsil (Afrika Cup) en Juklerod (blessure).

 4. vooraf, 10 uur 29.

  Jupiler Pro League

  Hoe Union niet wakker ligt van bijzonder vierluik dankzij Carpe Diem-mentaliteit