NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 22 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rusland pakt vier vermeende leden van hackersgroep Infraud Organization op 22 januari 2022 11:34 22-01-22 11:34 Laatste update: 23 minuten geleden Update: 23 minuten geleden 4 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Russische inlichtingendienst FSB en de politie hebben vier vermeende leden van de hackersgroep Infraud Organization aangehouden, meldt het Russische persbureau TASS zaterdag. Andrey Novak, de vermoedelijke oprichter van de hackersgroep, wordt in de Verenigde Staten gezocht vanwege cybercriminaliteit. Hij zit nu in ieder geval twee maanden vast. Drie andere vermeende leden van de groep zijn onder huisarrest geplaatst.Volgens bronnen is Rusland niet van plan om Novak aan de VS uit te leveren, omdat het land uitlevering van Russische staatsburgers aan andere staten verbiedt.Eerder deze maand arresteerde Rusland in opdracht van de VS al zeker zeventien verdachte hackers die deel zouden uitmaken van de hackersgroep REvil. Bij huiszoekingen werden toen grote geldbedragen, computerapparatuur en twintig luxe auto’s in beslag genomen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here