NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 21 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Lize Korpershoek is trots op Tim Hofman 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 9 minuten geleden Update: 9 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.2 uur geledenAlleen maar lofTim Hofman kreeg niets dan positieve reacties op zijn BOOS-aflevering over de misstanden binnen The voice of Holland. Zijn vriendin Lize Korpershoek zet Hofman en het BOOS-team in het zonnetje. Ook spreekt ze haar steun uit aan alle misbruikslachtoffers.5 uur geledenGoede adviezenConnie Witteman heeft wederom een goed advies voor haar volgers. Iedere dag scheurt zij positief de dag door en dat gunt ze iedereen. Vandaag: “Er zijn drie belangrijke essentiële zaken voor geluk in dit leven en dat zijn ‘iets’ te doen hebben, ‘iets’ om van te houden en ‘iets’ om voor te hopen.”5 uur geleden7 uur geledenAlweer bijna een maand verderCara Delevingne schrikt een beetje: is 2022 echt alweer drie weken oud? Het model heeft in ieder geval geprobeerd er het beste van te maken; zo dook ze in januari al een ballenbak in.gisteren om 20:52Tropisch regenbuitjeRobbert Rodenburg krijgt te maken met een tropisch regenbuitje tijdens zijn vakantie. “Je moet echt naar Mexico, daar schijnt altijd de zon”, grapt de presentator op Instagram.gisteren om 10:35Niet de beste, wel de leuksteFroukje de Both zit donderdag precies 25 jaar in het mediavak en blikt op Instagram terug op een van haar leukste klussen: het presenteren van de 538-radioshow Niels en Froukje. “Elke week bedachten we wel weer iets belachelijks waar we zelf de grootste lol mee hadden. Niet de beste radio ever, maar wel de leukste”, vindt De Both.gisteren om 07:28VerjaardagspakDolly Parton werd woensdag 76 jaar en vierde dat met onder meer een foto van haar “verjaardagspak”, zoals ze het zelf noemt, op Instagram. “Dankjewel voor de gelukswensen allemaal.”gisteren om 05:28Geen trek in Chrissy Teigen drinkt nu een half jaar geen alcohol meer en hoewel ze het eerst nog wel miste, is ze inmiddels over het gemis heen. Of het model ooit wel weer gaat drinken weet ze niet, maar ze ziet veel voordelen in een nuchter bestaan: ze heeft veel meer energie, heeft minder last van angsten en voelt zich gelukkiger dan ooit.gisteren om 05:28woensdag om 19:38Van regen smelt je nietHet was woensdag erg regenachtig, maar dat weerhield Buddy Vedder er niet van om een wandeling te maken. Capuchon op en gaan, vindt de presentator. “Weer of geen weer, ik moest even”, schrijft hij op Instagram.woensdag om 17:38Weg van InstagramNog voordat bekend is wat de rol van Ali B is in het schandaal rondom The voice of Holland, lijkt Anouk al helemaal klaar met haar voormalig collega-coach. De zangeres heeft een foto van haar en de rapper verwijderd van haar Instagram-pagina.Anouk en Ali konden het juist altijd goed met elkaar vinden. Aan het begin van de coronacrisis nam de zangeres nog een cover van een liedje van de rapper op.woensdag om 13:12Grote steunGerard Joling bedankt zijn volgers voor alle lieve berichten, kaarten en bloemen die hij heeft ontvangen na het overlijden van zijn moeder. “Het zijn er zo veel dat ik ze niet allemaal op de tafel kan zetten. Ik lees alle berichten en kaarten, want dat doet me ontzettend goed”, schrijft de zanger. woensdag om 10:56Winters witMaxime Meiland deelt op Instagram een gezinsfoto waarop iedereen in het wit gekleed is. Het lijkt erop dat dochter Vivé gedoopt is, te zien aan de prachtige jurk die ze draagt.woensdag om 07:40Ook in protestNa demonstraties in de horeca is het vandaag de beurt aan de culturele sector, die aandacht vraagt voor de theaters, musea en concertzalen die dicht moeten blijven vanwege de coronamaatregelen. De burgemeester van Amsterdam heeft al gezegd dat de regels zullen worden gehandhaafd en dat de overtreders dus een boete kunnen verwachten. Saskia Noort vindt dat maar niks: zij vermoedt een samenzwering.Ware ik een complotdenker, zou ik inmiddels geloven dat er een samenzwering tégen de cultuursector gaande is. #Kapsalontheater #handhavenAvatarAuteurSaskia NoortMoment van plaatsen07:30 – 19 januari 2022woensdag om 05:15Telkens weerIedere dag opnieuw geniet Lindsay Lohan van een bijzonder momentje: als de zon ondergaat. De actrice schrijft op Instagram dat het haar telkens weer raakt.woensdag om 05:15dinsdag om 20:39Verrassend modelJeff Goldblum was zondag een van de verrassende modellen bij de modeshow van Prada. De 69-jarige acteur liet, samen met enkele andere Hollywood-acteurs, de najaarscollectie zien. Op Instagram bedankt Goldblum het Prada-team voor de ervaring. “Het was een enorme eer.”dinsdag om 16:15Say cheeseRoxeanne Hazes staat op Instagram stil bij haar 29e verjaardag. “29 en nog steeds fweaking fine”, schrijft ze bij een korte video waarin ze poseert. Ze volgt de video op met een reeks foto’s waarop ze gekke bekken trekt. Haar vriend Erik Zwennes zet haar op haar verjaardag ook nog even in het zonnetje. “De liefste, dapperste en leukste is vandaag jarig”, schrijft hij.dinsdag om 11:33Nieuwe coupeRenate Gerschtanowitz is maar wat blij dat ze eindelijk weer naar de kapper mag. De 42-jarige presentatrice heeft zich dan ook meteen een nieuwe coupe laten aanmeten. “Oh wat fijn dat mijn favoriete kapper weer mag werken en in een prachtige nieuwe zaak.”dinsdag om 08:51De fijne dingen in het levenHumberto Tan schudt de ophef die Albert Verlinde rond hem heeft veroorzaakt van zich af. De presentator schrijft op Instagram dat hij zich wil concentreren op de fijne dingen. Voorlopig blijft hij echter nog wel even bezig met Verlinde: de showbizzkenner beschuldigde Tan ervan ongepaste berichten te sturen. Tan heeft aangifte van laster gedaan.dinsdag om 05:22Nog steeds nietGeorgina Verbaan was het écht van plan: gisteravond moest en zou de kerstboom verdwijnen. Maar tien uur na het plaatsen van haar “laatste selfie met de kerstboom”, staat-ie nog steeds. En dat terwijl een van de katten een lichtsnoer heeft stukgebeten.maandag om 21:15Proosten op ZwedenKim-Lian van der Meij en Patrick Martens zijn samen in Zweden. Of dat voor de ‘fun’ is of voor werk, dat zet de presentatrice er niet bij. “Proost Zweden, wat ben je leuk”, schrijft Van der Meij in het Zweeds bij de foto.maandag om 21:15maandag om 14:54Het gaat beginnenS10 mag ons land vertegenwoordigen op het Songfestival en de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Maandagochtend ontmoette de zangeres commentatoren Jan Smit en Cornald Maas. “Met Cornald als wandelende encyclopedie aan je zijde, komt ze ieder geval beslagen ten ijs”, schrijft Smit.maandag om 12:38Blue MondayVervelend nieuws voor Heleen van Royen op Blue Monday: ze is positief getest op het coronavirus. De schrijfster, die al een keer eerder besmet is geweest met het coronavirus, zegt milde klachten te hebben.maandag om 10:02Frisse neusHet is Blue Monday en dus vindt koningin Máxima het belangrijk stil te staan bij mentale gezondheid. De koningin laat zien wat haar helpt: een wandeling met de hond. “Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan”, aldus de koningin.maandag om 05:31Uitstekend behangenKate Hudson heeft een druk weekend achter de rug: de actrice heeft haar badkamer voorzien van een gezellig behangetje.maandag om 05:30Spannende wekenChantal Janzen plaatst een foto met haar vader en vertelt daarbij dat de familie spannende weken achter de rug heeft. Gelukkig lijkt er nu meer duidelijkheid: “Mijn papa bleek een superheld. Wisten we natuurlijk al lang, maar toch. Proost op ieders gezondheid, proost op alle papa’s.”maandag om 05:28Elf jaar alweerNick en Kirsten Schilder hadden afgelopen weekend iets te vieren: hun dochter Nikki is alweer elf jaar oud.maandag om 05:28Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here