NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 20 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Alec Baldwin aangeklaagd voor zwartmaken van vrouw via Instagram 20 januari 2022 14:41 20-01-22 14:41 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 53 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Alec Baldwin is volgens TMZ aangeklaagd voor het zwartmaken van een vrouw via Instagram. De 63-jarige acteur zou de vrouw, met wie hij eerder contact had, er ten onrechte van hebben beschuldigd te hebben meegedaan met de bestorming van het Capitool begin vorig jaar. Baldwin kwam met de vrouw in contact toen hij een bericht las over een Amerikaanse soldaat (de schoonbroer van de vrouw) die was omgekomen in Afghanistan. De acteur besloot de weduwe 5.000 dollar (ruim 4.400 euro) te geven en deed dit via haar zus. Kort na de bestorming van het Capitool zag hij een Instagram-bericht van de vrouw, die bij de protesten aanwezig was. Daarop zou Baldwin haar hebben aangesproken.”Ben jij dezelfde vrouw die ik geld heb gestuurd voor de echtgenote van de man die in Afghanistan is omgekomen? Wat ik heb gedaan uit respect voor de diensten die hij ons land heeft bewezen? Daarom had ik niet verwacht dat je zou meedoen aan de bestorming van het Capitool”, zou de acteur hebben geschreven. Vervolgens zou hij haar privéberichten hebben gestuurd. Ook wordt hij ervan beschuldigd de foto van de vrouw op zijn eigen account te hebben gedeeld, waarna fans van Baldwin de vrouw hebben lastiggevallen en bedreigd.Het vermeende slachtoffer stelt dat ze niet heeft meegedaan aan de bestorming van het Capitool en dat ze er ook niet in de buurt was. Ze geeft toe een gesprek te hebben gehad met de FBI, die geconstateerd zou hebben dat ze niets verkeerd heeft gedaan.De vrouw eist meer dan 25 miljoen dollar schadevergoeding vanwege emotionele schade. De woordvoerder van de acteur heeft nog niet op de beschuldigingen gereageerd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here