NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 19 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitter-account van prins Andrew verwijderd na verlies van titels 19 januari 2022 19:13 19-01-22 19:13 Laatste update: 36 minuten geleden Update: 36 minuten geleden 14 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Britse prins Andrew heeft amper een week na het verlies van zijn koninklijke titels zijn accounts op verscheidene sociale media opgeschort. Twitter-gebruikers die het account van de 61-jarige Andrew proberen te bereiken, worden begroet met de boodschap dat dit account niet bestaat. Naast het Twitter-account is ook het YouTube-kanaal van Andrew niet meer te bereiken. Zijn accounts op Instagram en Facebook bestaan nog wel, maar daar zijn sinds november 2019 geen nieuwe berichten meer op geplaatst. Toen kondigde Andrew aan dat hij zijn openbare functies zou neerleggen.Tegen prins Andrew loopt een misbruikzaak die is aangespannen door de inmiddels 38-jarige Virginia Giuffre. Ze beschuldigt de prins ervan dat hij haar in 2001 als zeventienjarige tiener drie keer zou hebben misbruikt. Eerder deze maand oordeelde de rechter in New York dat de zaak doorgezet mag worden.Andrew draagt momenteel nog wel de titel hertog van York, maar inmiddels gaan er stemmen op om ook die titel van hem af te nemen. Zo vindt bijvoorbeeld Rachael Maskell, parlementariër voor kiesdistrict York Central, dat Andrew niet langer hertog van haar stad genoemd moet worden vanwege de misbruikzaak die tegen hem loopt. 168Juristen over situatie prins Andrew: ‘Hij heeft alleen maar slechte opties’ Zie ook: Beroep, schikking of (lange) rechtszaak: dit zijn de opties voor prins Andrew , Zie ook: Beroep, schikking of (lange) rechtszaak: dit zijn de opties voor prins Andrew , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here