NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 18 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Vermiste Belgische jongen (4) dood gevonden in Zeeland 17 januari 2022 22:32 17-01-22 22:32 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De vermiste vierjarige Dean uit België is dood aangetroffen op een locatie in de provincie Zeeland, meldt de politie maandagavond via Twitter. Hoewel het lichaam nog niet officieel is geïdentificeerd, gaat de politie ervan uit dat het om de Belgische kleuter gaat. Voor het jongetje was maandag een Amber Alert uitgegeven. Een Belgische man werd in de middag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing.De politie meldt dat in de nabijheid van Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder een lichaam van een kind is gevonden. De politie houdt er sterk rekening mee dat het om het jongetje gaat.De man vertrok vorige week woensdag met het kind. Volgens Belgische media was het kind niet van de man zelf, maar van een bevriend koppel. De moeder deed bij VTM Nieuws een oproep om haar zoontje weer thuis te brengen. Het Laatste Nieuws en De Morgen melden dat de man af en toe op het kind paste.Volgens De Morgen had de man in België ruzie gehad met zijn vriendin, die ook bevriend was met de moeder. Daarna zou hij het kind meegenomen hebben naar Antwerpen. De vermiste Dean(4) uit #België is helaas zojuist overleden aangetroffen op een locatie in Zeeland. We bedanken iedereen voor de hulp en leven mee met de familie.AvatarAuteurPOL_ZeelandMoment van plaatsen21:30 – 17 januari 2022 Verdachte werd eerder veroordeeld voor dodelijke mishandeling Belgische media melden dat de verdachte Dave D.K. heet. Hij heeft in 2008 een tweejarig jongetje dusdanig mishandeld dat het kind om het leven kwam.D.K. kreeg daarvoor door een Belgische rechter een celstraf van tien jaar opgelegd. “De betrokkene heeft zijn straf uitgezeten en de straf kende zijn einde in december 2018”, meldt het Oost-Vlaamse parket aan persbureau Belga.De moeder van het vermiste jongetje verklaarde volgens De Morgen dat ze wist dat D.K. in de gevangenis had gezeten, maar niet voor welke feiten. Ze zou het kind anders nooit aan de man hebben toevertrouwd. 44Politie zet vindplaats kinderlichaam in Zeeland af

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here