NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 18 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Mariska Bauer is aan beterende hand na herseninfarct 17 januari 2022 18:38 17-01-22 18:38 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 20 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het gaat goed met Mariska Bauer. De 45-jarige vrouw van Frans Bauer werd begin januari getroffen door een herseninfarct, maar volgens de zanger is ze aan de betere hand. “Het waren twee heftige weken met een hoop spanning en heel veel vragen. Gelukkig gaat het met Mariska heel erg goed. We zijn dankbaar dat de behandelingen goed aanslaan en dat er al veel vooruitgang is geboekt”, schrijft de zanger maandag op Instagram.Daarbij plaatst hij een foto van de bloemenzee in zijn woonkamer. “Bedankt allemaal voor de bloemen, de kaarten, de fruitmanden en alle lieve berichten.”De zanger vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat zijn vrouw spraakproblemen kreeg en ook last van haar arm. Daarop hebben ze de hulp van een arts ingeschakeld, die een infarct constateerde. “Ik hoop het nooit meer te hoeven meemaken”, zegt hij. Er is geen directe oorzaak voor het infarct gevonden.Begin januari werd Mariska opgenomen in het ziekenhuis. Frans en Mariska trouwden in 2008 en hebben vier zonen: Christiaan, Frans jr., Jan en Lucas. Samen maakte het echtpaar verschillende programma’s, waaronder Frans Bauer in China en Frans Bauer in Amerika. Zie ook: Mariska Bauer getroffen door een herseninfarct: wat is dat en hoe herken je het? , Zie ook: Mariska Bauer getroffen door een herseninfarct: wat is dat en hoe herken je het? , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here