NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 18 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Jeff Goldblum dankbaar dat hij mocht meelopen in Prada-show 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , een paar seconden geledenVerrassend modelJeff Goldblum was zondag een van de verrassende modellen bij de modeshow van Prada. De 69-jarige acteur liet, samen met enkele andere Hollywood-acteurs, de najaarscollectie zien. Op Instagram dankt Goldblum het Prada-team voor de ervaring. “Het was een enorme eer.”een paar seconden geledenSay cheeseRoxeanne Hazes staat op Instagram stil bij haar 29e verjaardag. “29 en nog steeds fweaking fine”, schrijft ze bij een korte video waarin ze poseert. Ze volgt de video op met een reeks foto’s waarop ze gekke bekken trekt. Haar vriend Erik Zwennes zet haar op haar verjaardag ook nog even in het zonnetje. “De liefste, dapperste en leukste is vandaag jarig”, schrijft hij.een paar seconden geledenNieuwe coupeRenate Gerschtanowitz is maar wat blij dat ze eindelijk weer naar de kapper mag. De 42-jarige presentatrice heeft zich dan ook meteen een nieuwe coupe laten aanmeten. “Oh wat fijn dat mijn favoriete kapper weer mag werken en in een prachtige nieuwe zaak.”één uur geledenDe fijne dingen in het levenHumberto Tan schudt de ophef die Albert Verlinde rond hem heeft veroorzaakt van zich af. De presentator schrijft op Instagram dat hij zich wil concentreren op de fijne dingen. Voorlopig blijft hij echter nog wel even bezig met Verlinde: de showbizzkenner beschuldigde Tan ervan ongepaste berichten te sturen. Tan heeft aangifte van laster gedaan.5 uur geledenNog steeds nietGeorgina Verbaan was het écht van plan: gisteravond moest en zou de kerstboom verdwijnen. Maar tien uur na het plaatsen van haar “laatste selfie met de kerstboom”, staat-ie nog steeds. En dat terwijl een van de katten een lichtsnoer heeft stukgebeten.gisteren om 21:15Proosten op ZwedenKim-Lian van der Meij en Patrick Martens zijn samen in Zweden. Of dat voor de ‘fun’ is of voor werk, dat zet de presentatrice er niet bij. “Proost Zweden, wat ben je leuk”, schrijft Van der Meij in het Zweeds bij de foto.gisteren om 21:15gisteren om 14:54Het gaat beginnenS10 mag ons land vertegenwoordigen op het Songfestival en de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Maandagochtend ontmoette de zangeres commentatoren Jan Smit en Cornald Maas. “Met Cornald als wandelende encyclopedie aan je zijde, komt ze ieder geval beslagen ten ijs”, schrijft Smit.gisteren om 12:38Blue MondayVervelend nieuws voor Heleen van Royen op Blue Monday: ze is positief getest op het coronavirus. De schrijfster, die al een keer eerder besmet is geweest met het coronavirus, zegt milde klachten te hebben.gisteren om 10:02Frisse neusHet is Blue Monday en dus vindt koningin Máxima het belangrijk stil te staan bij mentale gezondheid. De koningin laat zien wat haar helpt: een wandeling met de hond. “Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan”, aldus de koningin.gisteren om 05:31Uitstekend behangenKate Hudson heeft een druk weekend achter de rug: de actrice heeft haar badkamer voorzien van een gezellig behangetje.gisteren om 05:30Spannende wekenChantal Janzen plaatst een foto met haar vader en vertelt daarbij dat de familie spannende weken achter de rug heeft. Gelukkig lijkt er nu meer duidelijkheid: “Mijn papa bleek een superheld. Wisten we natuurlijk al lang, maar toch. Proost op ieders gezondheid, proost op alle papa’s.”gisteren om 05:28Elf jaar alweerNick en Kirsten Schilder hadden afgelopen weekend iets te vieren: hun dochter Nikki is alweer elf jaar oud.gisteren om 05:28Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here