NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 18 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Gerard Joling deelt afscheid van moeder Janny (92) in vlog 18 januari 2022 21:46 18-01-22 21:46 Laatste update: 54 minuten geleden Update: 54 minuten geleden 12 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Gerard Joling heeft het afscheid van zijn moeder Janny, die twee weken geleden op 92-jarige leeftijd overleed, vastgelegd op camera. In zijn nieuwste vlog “draait het natuurlijk om haar”, schrijft Joling bij een aantal fragmenten die hij dinsdag deelt via Instagram. De zanger zegt het belangrijk te vinden ook dit soort moeilijke momenten te delen. “Als je vlogt, dan doe je dat niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden. Het leven is namelijk niet altijd ‘om te gieren’. Twee weken geleden hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. Dit is nog steeds ontzettend zwaar, maar ook dat hoort bij het leven”, zegt hij.Janny kwam geregeld voorbij in de video’s van haar zoon. “Dat vond ze niet altijd even leuk, omdat ze dan ‘werd herkend op straat’. De schat. Mijn nieuwe vlog draait natuurlijk om haar. Nog één keer. De laatste keer. Ik laat jullie zien hoe de afgelopen weken zijn geweest, ook al waren deze erg verdrietig.”Een paar dagen voor haar overlijden belandde Janny in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking. Een aantal dagen ervoor had Joling nog een video online gezet waarin hij samen met zijn moeder Kerstmis vierde. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here