NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 15 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Hugo de Jonge kijkt thuis naar de persconferentie 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 15 uur geleden Update: 15 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.één uur geledenPopcorn en bierHugo de Jonge keek vrijdag naar de coronapersconferentie met een alcoholvrij biertje en een bak popcorn. De voormalig minister van Volksgezondheid deelde een foto op Twitter waarop zijn herkenbare, kleurrijke schoenen in beeld waren. De Jonge was tijdens het grootste deel van de crisis verantwoordelijk voor de coronabestrijding en deed zelf tientallen persconferenties. Deze persconferentie was de eerste van zijn opvolger Ernst Kuipers.4 uur geledenTeam panterprintXander de Buisonjé is met zijn vrouw en twee kinderen op wintersportvakantie in l’Alpe d’Huez. Op Instagram plaatst hij vakantiekiekjes, onder andere van hem en zijn jongste kind Céla-Lynn. “Skiliftfestijn met mijn favoriete ‘team panterprint'”, schrijft de zanger naast de foto’s.7 uur geledenSpelletjes spelenOlcay Gulsen zit voorafgaand aan televisieopnames met actrice Ilse Warringa bij de visagie, waar ze spelletjes spelen om de tijd te doden. Gulsen vindt de De Luizenmoeder-actrice niet het beste gezelschap voor dit soort bezigheden. Op Instagram schrijft de presentatrice: “We spelen dus een quiz en Ilse doet achteraf steeds alsof ze het wist. Ken je luitjes die het achteraf allemaal zo goed wisten?”7 uur geleden10 uur geledenMet dank aan de techniekMarieke Elsinga werd begin deze week positief getest op corona. Ze had milde klachten, maar kon natuurlijk niet naar de Qmusic-studio en moest daarom thuis achter de microfoon kruipen. Ook collega Mattie Valk moest in quarantaine. De presentatrice deelt complimenten uit aan de technische afdeling, die het mogelijk maakte om uitzendingen te maken die vanaf verschillende locaties zijn opgenomen.11 uur geledenSnode plannenIlse Warringa is snode plannen aan het smeden met Olcay Gulsen, Richard Groenendijk en Klaas van der Eerden. Wat het viertal samen gaat doen, zegt Warringa “lekker” nog niet.13 uur geledenPraten over filmMadonna plande een etentje met actrice Julia Fox om over een nieuwe film te praten, maar de avond verliep wat anders toen Fox haar date Ye meenam. Ook boxer Floyd Mayweather en Americanfootballspeler Antonio Brown waren van de partij.gisteren om 18:33In de glazen kistFroukje de Both mocht twintig jaar geleden voor één avond de assistent van Hans Klok spelen en werd opgesloten in een glazen kist. Daar kijkt ze met een goed gevoel op terug: “Wauw, ik stond er nog een half uur van na te shaken, dat was zo tof om te doen. Deze mensen zijn zulke professionals, ik besefte wel dat ik echt best lomp was vergeleken bij zoveel verfijnd vakmanschap.”gisteren om 13:29Verdrietig nieuwsJan de Hoop deelt donderdag verdrietig nieuws: zijn zieke haan Foppe is overleden. “We hebben tevergeefs alles geprobeerd. Foppe was erg aanhankelijk en erg goed voor zijn kipjes. Ik ben er best verdrietig over”, schrijft de nieuwslezer.Onze lieve en dappere Foppe de Haan is overleden. We hebben tevergeefs alles geprobeerd. Foppe was erg aanhankelijk en erg goed voor zijn kipjes. Ik ben er best verdrietig over. AvatarAuteurJan de HoopMoment van plaatsen11:50 – 13 januari 2022gisteren om 13:29gisteren om 11:23We gaan gewoon doorOmdat er nog steeds geen zekerheid is over het coronabeleid na morgen, gaan de repetities van Vrienden van Amstel gewoon door. Typhoon vertelt op Instagram dat het niet voelt als “tegen beter weten in”. “Dan is het gewoon de liefde voor muziek en ons vak dat ook in een leeg Ahoy het beste in me naar boven haalt.”gisteren om 07:58Nog meer etenRita Ora en haar vriend Taika Waititi zijn uit eten en de zangeres proost op nog veel meer lekker eten met de regisseur.gisteren om 05:29Nog steeds een nieuw jaarKourtney Kardashian en Travis Barker genieten nog steeds van het nieuwe jaar. 2022 is al bijna twee weken oud, maar dat hoeft niet te betekenen dat je er niet meer op mag proosten, lijkt het stel te denken.woensdag om 18:45Naar de zonMonica Geuze plaatst een plaatje van zichzelf met palmbomen op de achtergrond en laat er geen onduidelijkheid over bestaan: ze wil naar de zon. “Zonica Geuze”, grapt een van haar volgers op Instagram.woensdag om 16:01’Geweldige vakantie’Xander de Buisonjé blikt terug op een “geweldige skivakantie” met zijn gezin. “Het was te gek”, schrijft de zanger op Instagram.woensdag om 16:01woensdag om 12:40Afwachten maarMaan weet niet zo goed wat ze ervan moet vinden: de repetities voor De Vrienden van Amstel Live zijn in volle gang, maar de kans dat het muziekfeest zaterdag door kan gaan lijkt erg klein. Vrijdag komt er waarschijnlijk pas uitsluitsel tijdens de coronapersconferentie.woensdag om 09:46Even wat andersFreek Vonk neemt het ervan: de bioloog zit in zijn zwembroek op een prachtig terras in Californië. “Ik kijk nu al uit naar de regen en de kou”, schrijft hij grappend bij een foto.woensdag om 05:32Geen aandacht aan gevenDouwe Bob heeft de entertainmentwereld afgelopen week flink opgeschud: de zanger is niet de vader van één kind, maar wordt binnenkort voor de derde keer vader. Bij drie verschillende vrouwen heeft hij in minder dan een jaar tijd een kind weten te verwekken en dat leverde hem kritiek, grapjes en boze berichten op. Op Instagram maakt hij nu duidelijk dat het hem niets kan schelen wat anderen ervan vinden.dinsdag om 19:19Gemengde gevoelensBettina Holwerda bracht dinsdagochtend haar dochter met gemengde gevoelens voor het eerst naar de peuterspeelzaal. “Ik kan daar heel luchtig over doen en het relativeren met dat het goed is en dat ik nu even een uurtje of twee voor mezelf heb, maar dat voel ik nu niet echt”, schrijft de actrice bij een foto op Instagram. Holwerda is bang haar dochter verdriet te doen. “Dat moment van weggaan is zo’n eerste keer niet leuk. En ze gaat het er hartstikke leuk hebben natuurlijk, maar dit is even een dingetje. En tja, de laatste, de jongste, je baby”, vervolgt ze.dinsdag om 14:26Afwachten maarFoppe, de haan van Jan de Hoop, is erg ziek. De nieuwslezer brengt hem dinsdag naar de dierenarts. “Wat injecties gekregen en nu laten rusten en afwachten. Baasje van de leg.”Net met een erg zieke Foppe de haan naar de dierenarts geweest. Wat injecties gekregen en nu laten rusten en afwachten. Baasje van de leg. AvatarAuteurJan de HoopMoment van plaatsen14:23 – 11 januari 2022dinsdag om 14:26dinsdag om 11:53Tijdens de diverse lockdowns is iedereen in huis aan de slag gegaan en ook Bridget Maasland heeft het gereedschap weer uit de kast getrokken. De presentatrice hangt bordjes op in haar keuken en neemt haar volgers mee in dit doe-het-zelftraject.364Lekker versierendinsdag om 07:45Kleurrijke ochtendVroeg opstaan heeft zo zijn voordelen: je ziet prachtige luchten. Barry Atsma kon zijn ogen niet van de hemel afhouden en heeft de kleurrijke lucht vastgelegd voor zijn volgers.dinsdag om 05:26Niet loslatenJohn Mayer heeft het moeilijk met het overlijden van zijn goede vriend Bob Saget. De acteur overleed zondag onverwachts op 65-jarige leeftijd. De zanger heeft een lief bericht geschreven over zijn “broer”. “Ik heb veel mensen ontmoet, maar toen Bob op mijn pad kwam, heb ik me aan hem vastgehouden. En ik zou nooit meer loslaten.”maandag om 19:06Vakantie vieren in MexicoRobbert Rodenburg viert vakantie in Mexico. “Het is er misschien niet helemaal vanaf te zien, maar er zit hier een heel blij mannetje”, schrijft hij bij een foto van zichzelf met een biertje en de zonsondergang.maandag om 14:55LEGO-cadeauWopke Hoekstra heeft afgezwaaid als minister van Financiën. Hij is maandag aangetreden als minister van Buitenlandse Zaken en kreeg van zijn collega’s als afscheid een passend cadeau mee: een LEGO-vliegtuig. “Daar waren ze thuis erg blij mee”, schrijft Hoekstra op Instagram.maandag om 14:55maandag om 12:39Smaragden huwelijkPrinses Margriet en Pieter van Vollenhoven vieren maandag hun smaragden huwelijk. De twee zijn precies 55 jaar getrouwd, wat bij de inmiddels 82-jarige Van Vollenhoven voor een klein beetje ongeloof zorgt. “Ja ja… niet te geloven… vandaag 55 jaar getrouwd!”, schrijft hij op Twitter. “Zelfs het kabinet komt vandaag bijeen!”, verwijst hij naar de beëdiging van het kabinet-Rutte IV.Ja…..ja…..niet te geloven…vandaag 55 jaar getrouwd!!! Zelfs het kabinet komt vandaag bijeen!! AvatarAuteurPieter v VollenhovenMoment van plaatsen07:57 – 10 januari 2022maandag om 10:06Twaalf jaar samenRomee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen hebben heel wat meegemaakt samen: de twee zijn nu twaalf jaar en een dochter verder. Op Instagram deelt het 26-jarige model herinneringen.maandag om 06:18Dat is even wennenSalma Hayek is eerlijk: het water in duiken is altijd even schrikken. Want hoewel een duik verfrissend is, is het toch ook gewoon een beetje koud.maandag om 06:15Aan de wandelBirgit Schuurman is op de laatste dag van 2021 voor de tweede keer moeder geworden. Samen met haar vriend en hun pasgeboren zoon gaat ze lekker aan de wandel.maandag om 06:11GenietenAnneMarie Keizer is nog niet zo lang geleden bevallen en geniet van de kraamtijd die ze heeft met kleine Joa. De echtgenote van Simon Keizer laat ook weten dat ze al 2,5 week in een joggingpak leeft.Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here