NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 15 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Gordon opent zaterdag zijn horecazaken in Amsterdam en Blaricum 14 januari 2022 16:04 14-01-22 16:04 Laatste update: 16 uur geleden Update: 16 uur geleden 295 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Gordon is van plan om zaterdag de deuren van zijn drie horecazaken in Amsterdam en Blaricum te openen, vertelt hij vrijdag op Instagram. “Ik heb besloten om als horecaondernemer vanaf morgen open te gaan”, zegt Gordon. “Dat heeft puur te maken met het feit dat de situatie onhoudbaar is, zowel zakelijk als voor de gehele maatschappij.””Ik weet dat dit misschien een oproep is tot burgerlijke ongehoorzaamheid, maar ik kan alleen maar zeggen dat alles beter is dan dit, want dit kan niet meer. Dit is niet meer te verantwoorden.”De tv-persoonlijkheid vertelt dat hij acht jaar bezig is als horecaondernemer en heeft gezien hoe zijn bedrijven “te gronde gaan”. Hij laat weten dat hij de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema een berichtje heeft gestuurd, waarin hij haar heeft verteld dat hij zijn horecazaken opent.Volgens Gordon antwoordde Halsema dat ze de nationale regelgeving moet handhaven. De zanger heeft daar begrip voor, maar vindt ook dat deze regelgeving niet alleen voor Noord-Holland kan gelden “als Zuid-Limburg toestaat dat er horecagelegenheden opengaan”.Hiermee doelt Gordon op burgemeesters uit Zuid-Limburg die horeca en cultuurinstellingen zaterdag de ruimte willen geven om van 10.00 tot 20.00 uur open te gaan.Gordon hoopt dat collega-ondernemers zijn voorbeeld volgen en vindt het prima als de politie of de Mobiele Eenheid (ME) zijn twee zaken in Amsterdam en zijn onderneming in Blaricum sluit. “Ik weiger op te geven waar ik al die jaren voor heb gewerkt.” 148Gordon opent horecazaken ongeacht besluit van kabinet , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here