NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 14 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Art Rooijakkers heeft opnieuw een poliep op stembanden en kan geen radio maken 14 januari 2022 13:27 14-01-22 13:27 Laatste update: 26 minuten geleden Update: 26 minuten geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Art Rooijakkers heeft voor de tweede keer in korte tijd een poliep op zijn stembanden. De presentator kan daardoor voorlopig geen radio- en theaterprogramma’s meer maken, meldt hij vrijdag op Instagram. “Eigenlijk had ik hier een potje willen vloeken, want verdomme, mijn stemproblemen zijn nog niet voorbij. Ik heb weer een poliep. En dus moet ik de komende maanden rustig aan doen met mijn stem”, schrijft hij in het bericht.Begin september vertelde de presentator in De Coen en Sander Show dat hij last had van een poliep. Hier werd hij eind september aan geopereerd.Rooijakkers laat weten niet helemaal stil te hoeven zitten. “Ik kan gelukkig wel tv blijven maken, maar radio en theater kan de komende tijd niet. Dat is flink balen! Maar wie weet kom ik wel beter terug en komt die droom om operazanger te worden alsnog uit.” , , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here