NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 13 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Famke Louise bevallen van een zoon 13 januari 2022 10:52 13-01-22 10:52 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 65 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Famke Louise is voor het eerst moeder geworden. De 23-jarige muzikante is bevallen van een zoon, die ze samen met haar vriend Denzel Slager heeft gekregen. De naam van het jongetje is Nówie Storm Slager, zo maakt de artieste donderdag bekend. Haar eerste zoon is inmiddels vier dagen oud: op 9 januari werd hij geboren.Famke Louise vormt sinds eind 2020 een koppel met Slager, die vooral bekend is door zijn deelname aan het programma Love Island. Het stel werd de afgelopen maanden gevolgd voor een achtdelige documentairereeks op Videoland. Op Instagram deelt de artieste de eerste foto van haar kindje, al is het gezicht van haar zoon afgeschermd met een emoji. Foto: Instagram/Famke Louise Op Instagram deelt de artieste de eerste foto van haar kindje, al is het gezicht van haar zoon afgeschermd met een emoji. Foto: Instagram/Famke Louise , Op Instagram deelt de artieste de eerste foto van haar kindje, al is het gezicht van haar zoon afgeschermd met een emoji. Foto: Instagram/Famke Louise , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here