NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 12 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rachel Hazes is aan het daten met No Surrender-oprichter Klaas Otto 12 januari 2022 15:46 12-01-22 15:46 75 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rachel Hazes heeft een prille relatie met Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. Otto werd in het verleden veroordeeld tot een celstraf wegens onder meer bedreiging en afpersing. Het management van Hazes wil tegenover RTL Boulevard nog niet spreken van een relatie, maar laat wel weten dat de twee het gezellig hebben. “Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt, moeten we afwachten.” Hazes en Otto kennen elkaar al langer.De weduwe van André Hazes had begin 2020 nog enkele maanden een relatie met Mike, haar eerste sinds het overlijden van de volkszanger.Otto werd in 2018 tot zes jaar celstraf veroordeeld wegens onder meer bedreiging, afpersing en witwassen. Hij ging vervolgens in hoger beroep en kwam in het voorjaar van 2020 weer vrij, nadat hij ruim drie jaar in voorarrest had gezeten. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here