NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 12 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , ProRail legt treinverkeer in Noord-Nederland stil vanwege storing 12 januari 2022 13:04 12-01-22 13:04 Laatste update: 2 minuten geleden Update: 2 minuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , ProRail heeft woensdagmiddag het treinverkeer in de drie noordelijke provincies stilgelegd vanwege een storing bij de verkeersleidingspost in Groningen. Daardoor rijden er onder meer geen treinen van en naar Leeuwarden en van en naar Groningen. De spoornetbeheerder laat via Twitter weten dat er met spoed wordt gewerkt aan herstel van de systemen.Op de website van de NS valt te lezen dat de storing naar verwachting tot ongeveer 14.30 uur duurt. Dit bericht wordt aangevuld…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here