NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 11 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Stefano Keizers weer verliefd en heeft een nieuwe relatie 11 januari 2022 19:59 11-01-22 19:59 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 17 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Stefano Keizers heeft een nieuwe vriendin. De 34-jarige cabaretier heeft volgens RTL Boulevard een relatie met muzikante Loes Wijnhoven. Het management van de cabaretier bevestigde het nieuws dinsdag door een aantal foto’s van de twee naar RTL Boulevard te sturen.Het stel geniet momenteel van een vakantie op Curaçao. De kersverse vriendin heeft direct haar schoonfamilie ontmoet, aangezien de ouders van Keizers op Curaçao wonen.De cabaretier zette in november een punt achter zijn relatie met Ellis Kat. “We hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen, maar uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare”, schreef Keizers toen op Instagram. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here