NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 11 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Robbert Rodenburg viert vakantie 10 januari 2022 07:20 10-01-22 07:20 Laatste update: 4 uur geleden Update: 4 uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.een paar seconden geledenVakantie vieren in MexicoRobbert Rodenburg viert vakantie in Mexico. “Het is er misschien niet helemaal vanaf te zien, maar er zit hier een heel blij mannetje”, schrijft hij bij een foto van zichzelf met een biertje en de zonsondergang.een paar seconden geledenLEGO-cadeauWopke Hoekstra heeft afgezwaaid als minister van Financiën. Hij is maandag aangetreden als minister van Buitenlandse Zaken en kreeg van zijn collega’s als afscheid een passend cadeau mee: een LEGO-vliegtuig. “Daar waren ze thuis erg blij mee”, schrijft Hoekstra op Instagram.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenSmaragden huwelijkPrinses Margriet en Pieter van Vollenhoven vieren maandag hun smaragden huwelijk. De twee zijn precies 55 jaar getrouwd, wat bij de inmiddels 82-jarige Van Vollenhoven voor een klein beetje ongeloof zorgt. “Ja ja… niet te geloven… vandaag 55 jaar getrouwd!”, schrijft hij op Twitter. “Zelfs het kabinet komt vandaag bijeen!”, verwijst hij naar de beëdiging van het kabinet-Rutte IV.Ja…..ja…..niet te geloven…vandaag 55 jaar getrouwd!!! Zelfs het kabinet komt vandaag bijeen!! AvatarAuteurPieter v VollenhovenMoment van plaatsen07:57 – 10 januari 20222 uur geledenTwaalf jaar samenRomee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen hebben heel wat meegemaakt samen: de twee zijn nu twaalf jaar en een dochter verder. Op Instagram deelt het 26-jarige model herinneringen.5 uur geledenDat is even wennenSalma Hayek is eerlijk: het water in duiken is altijd even schrikken. Want hoewel een duik verfrissend is, is het toch ook gewoon een beetje koud.5 uur geledenAan de wandelBirgit Schuurman is op de laatste dag van 2021 voor de tweede keer moeder geworden. Samen met haar vriend en hun pasgeboren zoon gaat ze lekker aan de wandel.5 uur geledenGenietenAnneMarie Keizer is nog niet zo lang geleden bevallen en geniet van de kraamtijd die ze heeft met kleine Joa. De echtgenote van Simon Keizer laat ook weten dat ze al 2,5 week in een joggingpak leeft.5 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here