NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 11 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Peter Dinklage mist Game of Thrones drie jaar later nog steeds 10 januari 2022 17:55 10-01-22 17:55 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 47 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Peter Dinklage denkt drie jaar na het einde van Game of Thrones met veel plezier terug aan de hitserie. De acteur mist zijn personage Tyrion Lannister nog steeds. “Hij was gewoon heerlijk en grappig”, zegt Dinklage tegen The Sunday Times over Lannister.De acteur keek elk seizoen weer uit naar het moment dat hij het script kreeg. “Elk seizoen kregen we alle scripts al aan het begin, als een soort roman. En die verslond ik helemaal. Niet omdat ik erachter wilde komen of mijn personage dood zou gaan, maar gewoon omdat ik er zo van genoot. Het was echt een plezier.”Hoewel Game of Thrones acht seizoenen lang een grote hit was, waren niet alle fans over het slot te spreken. Dinklage begrijpt dat kijkers een uitgesproken mening hebben over de serie en de laatste aflevering, onder meer omdat ze ook de boekenreeks waar Game of Thrones op is gebaseerd, goed kennen.”Daarnaast moesten ze afscheid van ons nemen en dat wilden ze niet. Daarom werden sommigen boos. Maar als je iets maakt wat iedereen leuk vindt, dan doe je iets verkeerd.”Vorige maand zei Dinklage tegen The New York Times al dat fans niet zo moeten zeuren over het einde. “Ze wilden dat de mooie witte mensen samen de zonsondergang tegemoet reden. Mensen, het is fictie. Er zitten draken in. Zet je eroverheen.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here