NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 10 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Techbeurs CES trekt veel minder bezoekers dan voor coronapandemie 09 januari 2022 15:15 09-01-22 15:15 Laatste update: 16 uur geleden Update: 16 uur geleden 37 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Techbeurs CES in Las Vegas heeft dit jaar veel minder bezoekers getrokken dan de vorige fysieke editie in 2020, voor de uitbraak van corona. Het aantal bezoekers daalde met meer dan 70 procent, meldt organisator Consumer Technology Association. Volgens de organisator is CES dit jaar door ruim 40.000 mensen bezocht. Van hen kwam ongeveer 30 procent uit landen buiten de Verenigde Staten. Bij de laatste editie voor de coronapandemie in 2020 waren er nog meer dan 170.000 bezoekers op CES.De editie van 2021 werd geheel online gehouden vanwege de coronapandemie. Dit jaar was de beurs weer echt te bezoeken in Las Vegas. CES werd vooraf wel met een dag ingekort en ook moesten bezoekers een mondkapje dragen, afstand houden en bij de ingang een vaccinatiebewijs kunnen laten zien.Vanwege de snel opkomende omikronvariant van COVID-19 hadden al diverse grote techbedrijven hun aanwezigheid op de beurs afgezegd. Daardoor waren onder andere Meta, T-Mobile, Microsoft, Google, Twitter en Philips er niet bij.Bekijk hier nog enkele opvallende nieuwtjes van CES. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here