NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 10 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Duncan Laurence omarmt wie hij is 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 92 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.gisteren om 18:24Eigendun(k)can Laurence2022 begint goed voor Duncan Laurence: nieuwe muziek, opnames voor The Voice Kids in Vlaanderen en andere positiviteit, zo schrijft de zanger bij een foto op Instagram. Laurence is van plan om het komende jaar minder bezig te zijn met de mening die anderen over hem hebben. De Nederlandse songfestivalwinnaar wil omarmen wie hij is.gisteren om 15:03Stralende middelpuntKate Middleton is op haar verjaardag het stralende middelpunt op Instagram. De hertogin van Cambridge deelde zondagmiddag drie nieuwe foto’s, gemaakt door Paolo Roversi, in een jurk van Alexander McQueen. De beelden komen terecht in de permanente collectie van de National Portrait Gallery in Londen, waarvan Middleton beschermvrouwe is.gisteren om 15:03zaterdag om 17:38Aan het werkArie Boomsma heeft zijn vader ingezet om het belang van sporten te promoten. De sportschooleigenaar vindt zijn vader een rolmodel. Op Instagram plaatste Boomsma zaterdag een video van zijn sportende vader. Naast de video schrijft hij: “Sport is essentieel. Mijn vader (80) is een van de redenen dat ik dat zo van de daken schreeuw deze jaren. Bij hem, mijn moeder en hun leeftijdgenoten zie je zo goed hoe trainen de levenskwaliteit vergroot, simpelweg doordat functionele krachttraining ervoor zorgt dat ze in staat blijven alledaagse bewegingen te maken.”zaterdag om 15:41Afscheid van een vriendHalle Berry neemt zoals veel sterren afscheid van de vrijdag op 94-jarige leeftijd overleden acteur Sidney Poitier. De Amerikaanse actrice plaatste een foto van de twee op Instagram en schrijft: “Toen ik opgroeide, heb ik je altijd aanbeden en ik zal me altijd de dag herinneren waarop ik je voor het eerst ontmoette.””Voor het eerst in mijn leven was ik sprakeloos. Daar zat ik, met mijn woorden aan elkaar gelijmd, en je was net zo gracieus en charmant als je zou zijn tijdens de decennia van vriendschap die volgden.”zaterdag om 14:40Verlangen naar ParijsGeorgina Verbaan mijmert op Instagram over haar laatste bezoekje aan Parijs. Naast een foto waarop ze van een glas wijn geniet in de Franse hoofdstad schrijft ze: “Throwback-zaterdag. Smijt me terug.”zaterdag om 13:25Eerste familievakantieDave Roelvink gaat voor het eerst samen met zijn zoontje op vakantie. Dat deelt de realityster in een video op Instagram. “Eerste vakantie voor m’n vriend”, schrijft hij.vrijdag om 18:51Zo vader, zo zoonRomeo Beckham, de negentienjarige zoon van David en Victoria Beckham, heeft een tatoeage in zijn nek laten zetten. De tatoeage lijkt sterk op het exemplaar dat zijn vader ook in zijn nek heeft.vrijdag om 18:51vrijdag om 14:26Gekke familiefoto’sDanny Froger wordt vrijdag 34 jaar. Natasja Froger zet haar bonuszoon (Danny is René Frogers zoon uit een eerder huwelijk) op Instagram in het zonnetje en deelt wat familiefoto’s. “Valt me op als ik door al onze familiefoto’s ga, hoe serieus wij toch altijd zijn.”vrijdag om 10:12Sneller dan omikronDouwe Bob is sinds donderdag onderwerp van gesprek. Nadat hij op 9 december vader was geworden van een dochter met Loes van Delft, blijkt nu dat een andere vrouw later die maand ook een kind van de zanger heeft gekregen. Daarnaast kondigde hij aan dat zijn ex-vriendin Anouk ook zwanger van hem is. Op Twitter grapt iemand dat Douwe Bob zich sneller verspreidt dan de omikronvariant van het coronavirus. De zanger geeft in een reactie op de tweet toe dat hij erom moest lachen.vrijdag om 06:16Even genietenKatja Schuurman heeft last van stemmingswisselingen, schrijft ze op Instagram, maar haar foto geeft haar huidige gemoedstoestand weer. “Dus hier maar even van genieten”, aldus de presentatrice.donderdag om 18:15MiljoenenuitvindingAli B heeft naar eigen zeggen veel geld geïnvesteerd in een “revolutionaire” uitvinding die hij zelf heeft gedaan. Waar het precies om gaat, dat vertelt de rapper binnenkort in Quote. “Dit project is groter dan mijn hele carrière bij elkaar.”donderdag om 16:19Niet in het weekendOlcay Gulsen heeft geen beste dag. De presentatrice had de hele dag Zoom-meetings en daar wordt ze naar eigen zeggen behoorlijk gestoord van. Ze vraagt haar volgers welke “slappelingen” alleen doordeweeks aan Dry January doen. Ze geeft maar gelijk toe dat dit ook voor haar geldt. In huize Gulsen/De Wild gaat er in het weekend dus gewoon een fles open.donderdag om 16:19donderdag om 11:01SterrenstelselGeraldine Kemper heeft psoriasis en dat levert haar flink wat ellende op. Op Instagram deelt ze zwart-witfoto’s van hoe haar huid eruitziet en vertelt ze over de jeuk en irritatie die ze voelt. De presentatrice vindt het vervelend, maar vindt het tegelijkertijd onderdeel van wie ze is en dus wilde ze haar “sterrenstelsel” laten vastleggen.donderdag om 08:22Lang geledenRico Verhoeven blikt op Instagram terug op een bijzonder moment: de eerste keer dat hij Mike Tyson ontmoette. Inmiddels is dat alweer acht jaar geleden.donderdag om 05:43Niet zo schattigEmma Watson kan wel lachen om de fout die in de Harry Potter-reünie Return to Hogwarts werd gemaakt. In de special werd per abuis een kinderfoto van actrice Emma Roberts in plaats van Watson getoond. Watson, die Hermelien speelde in de Harry Potter-films, plaatst de bewuste foto nu op Instagram. “Zo schattig was ik niet”, schrijft ze erbij met een knipoog naar Roberts.woensdag om 19:11IJskoude zeeEen ijskoude duik doet Katja Schuurman goed. De presentatrice ging samen met haar dochter zwemmen. Gelukkig scheen de zon, zodat ze op het strand lekker kon opdrogen. “Met zon op onze bolletjes, bij elkaar kruipen”, schrijft ze op Instagram.woensdag om 16:02Lekker pielenGiel Beelen en zijn vriendin willen in het nieuwe jaar leren pianospelen, vertelt hij op Instagram. Ze zagen dat het Jostiband Orkest een gratis piano aanbod om af te halen. “Dus wij een busje gehuurd en de volgende dag er al naartoe… daar pas erachter komend dat zo’n ding 300 kilo weegt”, schrijft de radio-dj. “Lang verhaal kort: met veel pijn en moeite kunnen we zeggen: hij staat! En nu lekker pielen.”woensdag om 16:02woensdag om 12:44FamilieActrice Jameela Jamil begint haar nieuwe jaar liggend op de bank met haar vriend James Blake en hondje Barry. “Ik begin het nieuwe jaar goed”, schrijft The Good Place-actrice.woensdag om 08:46Laat meRita Ora is op het strand en probeert even rustig te mediteren. Helaas voor de zangeres wordt haar meditatiesessie bruut verstoord door een fotograaf.woensdag om 05:51Nieuw gelukKatja Schuurman probeert de dingen positief in te zien. Twee dagen geleden plaatste ze nog een emotionele foto van zichzelf terwijl ze haar verkoudheid eruit probeerde te stomen, maar nu wil ze zich op de fijne dingen van het leven focussen. “Het geluk van prachtig nieuw leven bijvoorbeeld, is zo veel fijner om in het licht te zetten”, aldus Schuurman, die onlangs weer tante geworden is.dinsdag om 18:46Grote schoonmaakVictoria Koblenko heeft gehoord dat een beetje schoonmaken met nieuwemaan gezond is. De actrice vier momenteel vakantie op Zanzibar in Tanzania en besloot daarom het strand maar op te ruimen. Ze poseert met een mand vol plastic afval dat ze van het strand heeft geraapt.dinsdag om 14:09ElfstedentochtJeroen Pauw was er 25 jaar geleden bij toen er voor het laatst een Elfstedentocht werd geschaatst. Het was niet de eerste keer dat de presentator het evenement bijwoonde, ook in 1985 en 1986 was hij erbij. Op Instagram deelt Pauw een foto van de editie van 1985, de eerste die hij bijwoonde voor de Wereldomroep.dinsdag om 14:09dinsdag om 08:08Fris het nieuwe jaar inDrake begint 2022 goed: de rapper neemt een frisse duik in het water. De artiest adviseert zijn volgers hard te werken, omdat dat vooral nog meer werk oplevert.dinsdag om 05:34Positief getestDe omroep waar Jimmy Fallon voor werkt heeft strenge coronaregels en dat is maar goed ook: zo kwamen ze erachter dat de presentator besmet is geraakt. Nog op locatie werd hij in isolatie gezet en inmiddels is hij thuis aan het herstellen.maandag om 19:31ANWB-setjeDaphne Deckers en Richard Krajicek zijn momenteel op wintersport in Zwitserland. Deckers geeft toe dat ze normaal gesproken geen fanatiekeling is die vroeg in de ochtend al op de piste staat. “Ik ben meer het ‘relaxed voor de haard met kaasfondue’-type. Maar deze zon, de knisperende sneeuw en het vrije buitengevoel kon ik niet weerstaan”, aldus Deckers. “Zie hier het ANWB-setje, de sneeuweditie”, schrijft ze bij een foto met haar man.maandag om 16:05Groter gezinOp Oudjaarsdag is Jimi geboren, de zoon van Birgit Schuurman en haar vriend Sander. “En toen had ik ineens twee zoons”, schrijft de actrice op Instagram.maandag om 14:33Jaartje ouderBobbi Eden is vandaag 42 jaar geworden. “We zijn weer een jaartje ouder”, schrijft de presentatrice. “Superverwend door mijn mannen.”maandag om 11:34Bijna tijdFamke Louise is er klaar voor: de komst van haar eerste kind. De muzikante is in verwachting van een zoontje en schrijft op Instagram dat het nu echt bijna tijd is.maandag om 08:32Lisa Vol begint de dag pittig: om 6.30 uur staat zij al luid zingend in haar woonkamer. Je moet wat, zegt ze, want optreden voor een zaal is er momenteel niet bij door de coronamaatregelen.1Een goed begin van de dagmaandag om 05:42Samen op padMadonna is in skisferen en haar oudste zoon Rocco vergezelt haar. Rocco is de zoon van Madonna en Guy Ritchie.maandag om 05:39Rondje door de stadMarlijn Weerdenburg geniet van wandelen met haar zoontje Sam. De actrice doet dat in haar eigen buurt in Amsterdam en schrijft dat ze er een ‘leef’ hoofd van krijgt. Of zou ze ‘leeg’ hebben bedoeld?maandag om 05:35Genieten in de zonFroukje de Both genoot een paar dagen van de zon: de presentatrice bracht een bezoekje aan Mallorca. En de pret is niet over als ze terugkomt in Nederland, want dan kan ze uitgebreid knuffelen met haar dochter Emma die nog een week kerstvakantie heeft.Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here