NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 10 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Demi Lovato tatoeëert grote spin op hoofd na thuiskomst uit afkickkliniek 09 januari 2022 20:27 09-01-22 20:27 Laatste update: 7 uur geleden Update: 7 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Demi Lovato heeft de thuiskomst na een verblijf in een afkickkliniek gevierd met een nieuwe tatoeage. De Amerikaanse artiest heeft gekozen voor een grote zwarte spin op de zijkant van het hoofd. Op Instagram deelt Lovato foto’s. “Het was Grootmoeder Spin die ons veel dingen leerde”, schrijft de 29-jarige Lovato, die vorig jaar bekendmaakte non-binair te zijn en met ‘hen’ en ‘hun’ aangesproken te willen worden, bij de kiekjes van de nieuwste aanwinst.”Ze leerde ons over pottenbakken en weven. Ze leerde ons over vuur en licht en donker. Ze leerde ons dat we allemaal verbonden zijn via het web. Ieder van ons heeft een eigen plek in de wereld.”De spin is gezet door de beroemde tattooartiest Dr. Woo, die ook onder anderen Justin Bieber en Miley Cyrus voorzag van een tatoeage.Zaterdag meldde een bron aan Page Six dat Lovato weer thuis is na een maand in een afkickkliniek te hebben doorgebracht. Het is voor zover bekend de derde keer dat de artiest zich liet opnemen. Dat gebeurde voor het eerst in 2010, en later na een overdosis in 2018. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here