NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 08 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Realityster Peter Gillis had liever plek van mishandelde zoon ingenomen 07 januari 2022 20:11 07-01-22 20:11 Laatste update: 12 uur geleden Update: 12 uur geleden 19 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Peter Gillis had liever gehad dat de drie mannen die in november zijn zoon Mark mishandelden, hem hadden overvallen. Dat zegt de vakantieparkondernemer en realityster vrijdag in gesprek met LINDA.nl. “Als je zoon zoiets overkomt… Ik had liever gehad dat ze mij hadden gepakt”, aldus Gillis. “Hij is dertig minuten lang compleet in elkaar geslagen en toen hebben ze wat dingen meegenomen. Echt, zulke mensen: ga lekker werken voor je geld, denk ik dan.”Mark Gillis werd ‘s nachts door drie mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet aankwam. De mannen mishandelden hem en hielden hem vervolgens enige tijd vast terwijl ze de woning doorzochten. Uiteindelijk gingen ze er met nog onbekende buit vandoor.In zijn biografie schreef Peter Gillis dat hij op een dodenlijst staat. Hij loopt daarom niet rond zonder beveiliging. De politie is in gesprek gegaan met de man die hem bedreigde. “Sindsdien is er veel veranderd. Vroeger lieten we nog weleens per ongeluk de deur openstaan, maar dat kan nu echt niet meer. We hebben allerlei alarmsystemen en worden goed beveiligd.”De 59-jarige Gillis stond met zijn vakantieparkenbedrijf Oostappen Vakantieparken jarenlang in de Quote 500. De belevenissen van hem en zijn familie worden gevolgd in de populaire SBS-realityserie Massa is Kassa. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here