NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 08 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Mariska Bauer getroffen door herseninfarct, herstelt inmiddels thuis verder 07 januari 2022 19:00 07-01-22 19:00 Laatste update: 14 uur geleden Update: 14 uur geleden 82 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Mariska Bauer is afgelopen week getroffen door een herseninfarct, schrijft Frans Bauer vrijdagavond op Instagram. Het gaat naar omstandigheden goed met de 45-jarige echtgenote van de zanger. “Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen”, schrijft Bauer. “Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.”De artiest bedankt het zorgpersoneel. “Naar omstandigheden gaat het goed en zijn we blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.”Frans en Mariska Bauer zijn ruim dertig jaar samen. Ze trouwden in 2008 en hebben vier zoons. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here