NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 07 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Lichaam van vermiste Sam (17) gevonden in kanaal in Haarlem 07 januari 2022 20:31 07-01-22 20:31 Laatste update: 37 minuten geleden Update: 37 minuten geleden 99 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het lichaam dat eerder op vrijdag uit de Leidsevaart bij Haarlem werd gehaald, is dat van de vermiste zeventienjarige Sam. Dat meldt de politie Noord-Holland Kennemerland. De familie is vrijdagavond op de hoogte gesteld. “De nachtmerrie is werkelijkheid geworden”, zegt de familie tegen het Haarlems Dagblad. “We willen onze ongelofelijke dank uitspreken aan iedereen die ons geholpen heeft en ons tot steun is. Nu willen we in alle rust afscheid nemen van Sam en hopen we dat jullie onze privacy respecteren.”Een deel van de Leidsevaart werd vrijdagmiddag afgezet, omdat de jongen daar in de nacht van woensdag op donderdag vermoedelijk was langsgefietst. Bij de zoektocht werden onder meer een politieboot en -helikopter ingezet.Sam uit Overveen (Noord-Holland) stapte donderdag rond 1.00 uur op de fiets in Heemstede, zo’n 5 kilometer van zijn woonplaats, maar kwam nooit thuis aan. Volgens regionale media had hij in Heemstede een bezoekje aan vrienden gebracht.Zijn familie gaf de zeventienjarige donderdag op als vermist en begon een zoekactie. Daardoor hebben vrijdag naast de politie ook honderden vrijwilligers in de omgeving naar Sam gezocht, aldus een woordvoerder. Ook zijn er tientallen tips binnengekomen. 39Duikers vinden lichaam in zoektocht naar Overveense tiener

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here