NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 07 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Joëlle Witschge en Dave Bulthuis ouders geworden van tweede zoon 07 januari 2022 11:22 07-01-22 11:22 Laatste update: 14 minuten geleden Update: 14 minuten geleden 5 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Joëlle Witschge en haar man Dave Bulthuis zijn wederom ouders geworden van een zoon. Het jongetje werd donderdag geboren en heet Ché. “Ontmoet de nieuwe liefde in ons leven”, schrijft het model op Instagram. “We zullen er altijd voor je zijn”, meldt Bulthuis op zijn account. Ché is het jongere broertje van Rio, het eerste kind van Witschge en Bulthuis.De dertigjarige Witschge, dochter van oud-profvoetballer Richard Witschge, maakte afgelopen zomer bekend weer in verwachting te zijn. “Rio wordt een grote broer! Zo dankbaar voor dit kleine wonder in mijn buik”, schreef ze destijds.Witschge en Bulthuis (31), die als profvoetballer al enkele jaren in Zuid-Korea actief is, trouwden in december 2019. Ché Bulthuis werd donderdag geboren. Ché Bulthuis werd donderdag geboren. , Ché Bulthuis werd donderdag geboren. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here