NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 07 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Douwe Bob lacht om grappen over zijn vaderschap 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 53 minuten geleden Update: 53 minuten geleden 87 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over één dagSneller dan omikronDouwe Bob is sinds donderdag onderwerp van gesprek. Nadat hij op 9 december vader was geworden van een dochter met Loes van Delft, blijkt nu dat een andere vrouw later die maand ook een kind van de zanger heeft gekregen. Daarnaast kondigde hij aan dat zijn ex-vriendin Anouk ook zwanger van hem is. Op Twitter grapt iemand dat Douwe Bob zich sneller verspreidt dan de omikronvariant van het coronavirus. De zanger geeft in een reactie op de tweet toe dat hij erom moest lachen.over één dagEven genietenKatja Schuurman heeft last van stemmingswisselingen, schrijft ze op Instagram, maar haar foto geeft haar huidige gemoedstoestand weer. “Dus hier maar even van genieten”, aldus de presentatrice.een paar seconden geledenMiljoenenuitvindingAli B heeft naar eigen zeggen veel geld geïnvesteerd in een “revolutionaire” uitvinding die hij zelf heeft gedaan. Waar het precies om gaat, dat vertelt de rapper binnenkort in Quote. “Dit project is groter dan mijn hele carrière bij elkaar.”een paar seconden geledenNiet in het weekendOlcay Gulsen heeft geen beste dag. De presentatrice had de hele dag Zoom-meetings en daar wordt ze naar eigen zeggen behoorlijk gestoord van. Ze vraagt haar volgers welke “slappelingen” alleen doordeweeks aan Dry January doen. Ze geeft maar gelijk toe dat dit ook voor haar geldt. In huize Gulsen/De Wild gaat er in het weekend dus gewoon een fles open.een paar seconden geledeneen paar seconden geledenSterrenstelselGeraldine Kemper heeft psoriasis en dat levert haar flink wat ellende op. Op Instagram deelt ze zwart-witfoto’s van hoe haar huid eruitziet en vertelt ze over de jeuk en irritatie die ze voelt. De presentatrice vindt het vervelend, maar vindt het tegelijkertijd onderdeel van wie ze is en dus wilde ze haar “sterrenstelsel” laten vastleggen.17 minuten geledenLang geledenRico Verhoeven blikt op Instagram terug op een bijzonder moment: de eerste keer dat hij Mike Tyson ontmoette. Inmiddels is dat alweer acht jaar geleden.3 uur geledenNiet zo schattigEmma Watson kan wel lachen om de fout die in de Harry Potter-reünie Return to Hogwarts werd gemaakt. In de special werd per abuis een kinderfoto van actrice Emma Roberts in plaats van Watson getoond. Watson, die Hermelien speelde in de Harry Potter-films, plaatst de bewuste foto nu op Instagram. “Zo schattig was ik niet”, schrijft ze erbij met een knipoog naar Roberts.gisteren om 19:11IJskoude zeeEen ijskoude duik doet Katja Schuurman goed. De presentatrice ging samen met haar dochter zwemmen. Gelukkig scheen de zon, zodat ze op het strand lekker kon opdrogen. “Met zon op onze bolletjes, bij elkaar kruipen”, schrijft ze op Instagram.gisteren om 16:02Lekker pielenGiel Beelen en zijn vriendin willen in het nieuwe jaar leren pianospelen, vertelt hij op Instagram. Ze zagen dat het Jostiband Orkest een gratis piano aanbod om af te halen. “Dus wij een busje gehuurd en de volgende dag er al naartoe… daar pas erachter komend dat zo’n ding 300 kilo weegt”, schrijft de radio-dj. “Lang verhaal kort: met veel pijn en moeite kunnen we zeggen: hij staat! En nu lekker pielen.”gisteren om 16:02gisteren om 12:44FamilieActrice Jameela Jamil begint haar nieuwe jaar liggend op de bank met haar vriend James Blake en hondje Barry. “Ik begin het nieuwe jaar goed”, schrijft The Good Place-actrice.gisteren om 08:46Laat meRita Ora is op het strand en probeert even rustig te mediteren. Helaas voor de zangeres wordt haar meditatiesessie bruut verstoord door een fotograaf.gisteren om 05:51Nieuw gelukKatja Schuurman probeert de dingen positief in te zien. Twee dagen geleden plaatste ze nog een emotionele foto van zichzelf terwijl ze haar verkoudheid eruit probeerde te stomen, maar nu wil ze zich op de fijne dingen van het leven focussen. “Het geluk van prachtig nieuw leven bijvoorbeeld, is zo veel fijner om in het licht te zetten”, aldus Schuurman, die onlangs weer tante geworden is.dinsdag om 18:46Grote schoonmaakVictoria Koblenko heeft gehoord dat een beetje schoonmaken met nieuwemaan gezond is. De actrice vier momenteel vakantie op Zanzibar in Tanzania en besloot daarom het strand maar op te ruimen. Ze poseert met een mand vol plastic afval dat ze van het strand heeft geraapt.dinsdag om 14:09ElfstedentochtJeroen Pauw was er 25 jaar geleden bij toen er voor het laatst een Elfstedentocht werd geschaatst. Het was niet de eerste keer dat de presentator het evenement bijwoonde, ook in 1985 en 1986 was hij erbij. Op Instagram deelt Pauw een foto van de editie van 1985, de eerste die hij bijwoonde voor de Wereldomroep.dinsdag om 14:09dinsdag om 08:08Fris het nieuwe jaar inDrake begint 2022 goed: de rapper neemt een frisse duik in het water. De artiest adviseert zijn volgers hard te werken, omdat dat vooral nog meer werk oplevert.dinsdag om 05:34Positief getestDe omroep waar Jimmy Fallon voor werkt heeft strenge coronaregels en dat is maar goed ook: zo kwamen ze erachter dat de presentator besmet is geraakt. Nog op locatie werd hij in isolatie gezet en inmiddels is hij thuis aan het herstellen.maandag om 19:31ANWB-setjeDaphne Deckers en Richard Krajicek zijn momenteel op wintersport in Zwitserland. Deckers geeft toe dat ze normaal gesproken geen fanatiekeling is die vroeg in de ochtend al op de piste staat. “Ik ben meer het ‘relaxed voor de haard met kaasfondue’-type. Maar deze zon, de knisperende sneeuw en het vrije buitengevoel kon ik niet weerstaan”, aldus Deckers. “Zie hier het ANWB-setje, de sneeuweditie”, schrijft ze bij een foto met haar man.maandag om 16:05Groter gezinOp Oudjaarsdag is Jimi geboren, de zoon van Birgit Schuurman en haar vriend Sander. “En toen had ik ineens twee zoons”, schrijft de actrice op Instagram.maandag om 14:33Jaartje ouderBobbi Eden is vandaag 42 jaar geworden. “We zijn weer een jaartje ouder”, schrijft de presentatrice. “Superverwend door mijn mannen.”maandag om 14:33maandag om 11:34Bijna tijdFamke Louise is er klaar voor: de komst van haar eerste kind. De muzikante is in verwachting van een zoontje en schrijft op Instagram dat het nu echt bijna tijd is.maandag om 08:32Lisa Vol begint de dag pittig: om 6.30 uur staat zij al luid zingend in haar woonkamer. Je moet wat, zegt ze, want optreden voor een zaal is er momenteel niet bij door de coronamaatregelen.1Een goed begin van de dagmaandag om 05:42Samen op padMadonna is in skisferen en haar oudste zoon Rocco vergezelt haar. Rocco is de zoon van Madonna en Guy Ritchie.maandag om 05:39Rondje door de stadMarlijn Weerdenburg geniet van wandelen met haar zoontje Sam. De actrice doet dat in haar eigen buurt in Amsterdam en schrijft dat ze er een ‘leef’ hoofd van krijgt. Of zou ze ‘leeg’ hebben bedoeld?maandag om 05:35Genieten in de zonFroukje de Both genoot een paar dagen van de zon: de presentatrice bracht een bezoekje aan Mallorca. En de pret is niet over als ze terugkomt in Nederland, want dan kan ze uitgebreid knuffelen met haar dochter Emma die nog een week kerstvakantie heeft.maandag om 05:35Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here