NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 06 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Sarah van Soelen na breuk André Hazes: 'Ik voel me eigenlijk heel goed' 06 januari 2022 08:35 06-01-22 08:35 Laatste update: 5 uur geleden Update: 5 uur geleden 131 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Het lijkt erop dat André Hazes alweer een nieuwe partner heeft en daarmee is de relatie met Sarah van Soelen definitief voorbij. De ex-vriendin van de zanger laat via Instagram weten dat het goed met haar gaat. “Ik ben gezond, ik heb een superfamilie en vrienden om mij heen. Ik heb topwerk en ik ben goed bezig. En ik ben zwaar positief”, aldus Van Soelen in antwoord op vragen van haar volgers.De influencer zei eerder nog dat de relatie met Hazes tijdelijk gepauzeerd was, een officiële bevestiging van het einde van de relatie kwam er niet. Door diverse roddelkanalen werd de zanger echter alweer gekoppeld aan iemand anders: Anne Rose, een vrouw die voor zijn moeder werkt.”Natuurlijk heb ik ook soms een offday. Maar daar ontkom je niet aan in het leven. Ik heb er mee om leren gaan”, schrijft Van Soelen. “Ondanks alles voel ik mij eigenlijk heel goed en laat ik vooral niemand mijn ‘mood’ bepalen.”We zijn benieuwd naar je mening over dit artikel. Klik hier om je feedback achter te laten in een korte vragenlijst van een minuut. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here