NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 06 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Razer brengt toch mondkapje met stemversterking uit 06 januari 2022 09:30 06-01-22 09:30 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 42 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Razer heeft woensdag een mondkapje met stemversterking aangekondigd. Gebruikers moeten daardoor beter te verstaan zijn, schrijft de Amerikaanse fabrikant. Het bedrijf kondigde vorig jaar aan “het slimste mondkapje ter wereld” op de markt te brengen. Het zogenoemde Zephyr-masker zou een ingebouwde versterker krijgen, maar uiteindelijk ontbrak deze functie. Volgens Razer zou het masker anders te zwaar worden en de batterij te snel leeglopen.De fabrikant brengt nu de Zephyr Pro uit, die alsnog beschikt over de mogelijkheid om een stem te versterken. Het nieuwe mondkapje krijgt een knop waarmee stemversterking aan- en uitgeschakeld kan worden. De stem van de gebruiker wordt hiermee versterkt tot zo’n 60 decibel. Dat is ongeveer de normale sterkte van een stem tijdens een gesprek.Het masker heeft net als de gewone versie kleine ventilatoren, RGB-lichteffecten en N95-filters. De pro-variant zal 50 euro duurder zijn dan de normale versie, die ook in Nederland wordt verkocht. Het is niet bekend wanneer het nieuwe masker wordt uitgebracht en of het ook in Nederland te verkrijgen zal zijn.We zijn benieuwd naar je mening over dit artikel. Klik hier om je feedback achter te laten in een korte vragenlijst van een minuut. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here