NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 05 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Zangeres Eva Simons getrouwd met Sebastiaan Zwarts 05 januari 2022 15:00 05-01-22 15:00 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 6 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Eva Simons en Sebastiaan Zwarts, die momenteel hun eerste kind verwachten, zijn getrouwd. De twee beloofden elkaar op 23 december eeuwige trouw, schrijft de 37-jarige zangeres op Instagram.Het stel is sinds 2019 samen. Eerder was Simons twee jaar getrouwd met dj Sidney Samson. De twee scheidden in 2016.Simons is bekend van onder meer het nummer This is Love, een samenwerking met will.i.am, en de hit Take Over Control met Afrojack. Eva Simons is getrouwd met Sebastiaan Zwarts. Eva Simons is getrouwd met Sebastiaan Zwarts. , Eva Simons is getrouwd met Sebastiaan Zwarts. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here