NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Video , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 05 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Stripverhaal en 3D-beelden onopgeloste zedenzaak 2010 leveren 250 tips op 04 januari 2022 23:46 04-01-22 23:46 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De politie heeft tot nu toe 250 tips ontvangen over een cold case nadat een stripverhaal en 3D-beelden waren verspreid. De politie hoopt de man te vinden die in 2010 in kelderboxen in Schiedam en Vlaardingen twee verkrachtingen pleegde en een poging daartoe deed. Het stripverhaal verscheen eind december nadat eerder al driedimensionale beelden van de mogelijke dader waren verspreid. Die levensechte beelden waren onlangs op tv te zien, samen met interviews met de drie slachtoffers die indertijd tieners waren.De zedenverdachte benaderde in de nazomer van 2010 drie meisjes die hun fiets in een kelderbox wilden zetten. Hij sprak ze aan met een smoes over een fietspomp, waarna hij ze met een mes bedreigde en seksueel misbruikte. De slachtoffers waren toen 13 en vijftien jaar oud. Eén meisje wist aan de man te ontkomen.De man sloeg twee keer toe in Vlaardingen en eenmaal in Schiedam. Vermoedelijk woonde hij toen daar in de buurt, denkt de politie. De politie is nu de tips aan het onderzoeken en heeft dinsdag in de uitzending van Opsporing Verzocht om tips te blijven sturen. “Elke tip kan net dat stukje extra informatie bevatten dat later cruciaal blijkt te zijn.” Zie ook: Politie komt met stripverhaal om cold case op te lossen , Zie ook: Politie komt met stripverhaal om cold case op te lossen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here