NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 04 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Victoria Koblenko maakt het strand schoon 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 17 minuten geleden Update: 17 minuten geleden 74 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over één dagGrote schoonmaakVictoria Koblenko heeft gehoord dat een beetje schoonmaken met nieuwemaan gezond is. De actrice vier momenteel vakantie op Zanzibar in Tanzania en besloot daarom het strand maar op te ruimen. Ze poseert met een mand vol plastic afval dat ze van het strand heeft geraapt.over één dagElfstedentochtJeroen Pauw was er 25 jaar geleden bij toen er voor het laatst een Elfstedentocht werd geschaatst. Het was niet de eerste keer dat de presentator het evenement bijwoonde, ook in 1985 en 1986 was hij erbij. Op Instagram deelt Pauw een foto van de editie van 1985, de eerste die hij bijwoonde voor de Wereldomroep.over één dagover één dagFris het nieuwe jaar inDrake begint 2022 goed: de rapper neemt een frisse duik in het water. De artiest adviseert zijn volgers hard te werken, omdat dat vooral nog meer werk oplevert.over 20 uurPositief getestDe omroep waar Jimmy Fallon voor werkt heeft strenge coronaregels en dat is maar goed ook: zo kwamen ze erachter dat de presentator besmet is geraakt. Nog op locatie werd hij in isolatie gezet en inmiddels is hij thuis aan het herstellen.een paar seconden geledenANWB-setjeDaphne Deckers en Richard Krajicek zijn momenteel op wintersport in Zwitserland. Deckers geeft toe dat ze normaal gesproken geen fanatiekeling is die vroeg in de ochtend al op de piste staat. “Ik ben meer het ‘relaxed voor de haard met kaasfondue’-type. Maar deze zon, de knisperende sneeuw en het vrije buitengevoel kon ik niet weerstaan”, aldus Deckers. “Zie hier het ANWB-setje, de sneeuweditie”, schrijft ze bij een foto met haar man.een paar seconden geledenGroter gezinOp Oudjaarsdag is Jimi geboren, de zoon van Birgit Schuurman en haar vriend Sander. “En toen had ik ineens twee zoons”, schrijft de actrice op Instagram.een paar seconden geledenJaartje ouderBobbi Eden is vandaag 42 jaar geworden. “We zijn weer een jaartje ouder”, schrijft de presentatrice. “Superverwend door mijn mannen.”een paar seconden geledeneen paar seconden geledenBijna tijdFamke Louise is er klaar voor: de komst van haar eerste kind. De muzikante is in verwachting van een zoontje en schrijft op Instagram dat het nu echt bijna tijd is.één uur geledenLisa Vol begint de dag pittig: om 6.30 uur staat zij al luid zingend in haar woonkamer. Je moet wat, zegt ze, want optreden voor een zaal is er momenteel niet bij door de coronamaatregelen.1Een goed begin van de dag4 uur geledenSamen op padMadonna is in skisferen en haar oudste zoon Rocco vergezelt haar. Rocco is de zoon van Madonna en Guy Ritchie.4 uur geledenRondje door de stadMarlijn Weerdenburg geniet van wandelen met haar zoontje Sam. De actrice doet dat in haar eigen buurt in Amsterdam en schrijft dat ze er een ‘leef’ hoofd van krijgt. Of zou ze ‘leeg’ hebben bedoeld?4 uur geledenGenieten in de zonFroukje de Both genoot een paar dagen van de zon: de presentatrice bracht een bezoekje aan Mallorca. En de pret is niet over als ze terugkomt in Nederland, want dan kan ze uitgebreid knuffelen met haar dochter Emma die nog een week kerstvakantie heeft.4 uur geledenTerug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here