NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 04 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Sony kondigt op techbeurs CES QD-oledtelevisies aan 04 januari 2022 17:55 04-01-22 17:55 Laatste update: 3 uur geleden Update: 3 uur geleden 70 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Sony heeft dinsdag de eerste QD-oledtelevisies voor consumenten aangekondigd. De Japanse elektronicafabrikant deed dat tijdens techbeurs CES. QD-oled is ontworpen om de beste eigenschappen van oled – perfecte zwarttinten en een groot kleurenbereik – te combineren met de voordelen van kwantumdot (QD): een verbeterde helderheid en levendigere kleurweergave.Volgens Sony is het kleurenbereik bij QD-oled 200 procent groter dan bij conventionele tv’s. De techniek zou ook zorgen voor meer helderheid ten opzichte van de huidige oledpanelen.De televisie zal ondersteuning bieden voor 4K en in twee formaten verkrijgbaar zijn: 55 en 65 inch. Huidige oled-tv’s van Sony maken gebruik van panelen van LG Display. Voor de QD-oledtelevisies zullen de panelen echter afkomstig zijn van Samsung Display.Samsung schijnt zelf ook al enige tijd aan een QD-oledtelevisie te werken. Al langer gaat het gerucht dat het Zuid-Koreaanse bedrijf dit apparaat tijdens de techbeurs zal onthullen, maar dat is tot dusver niet gebeurd.Wanneer de nieuwe Sony-televisies op de markt komen en wat ze gaan kosten, is nog niet bekend. Het bedrijf heeft de producten aangekondigd, maar tijdens de beurs geen fysieke exemplaren getoond. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here