NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 04 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , OnePlus laat eerste beelden zien van OnePlus 10 Pro 04 januari 2022 10:35 04-01-22 10:35 Laatste update: 10 uur geleden Update: 10 uur geleden 82 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Chinese telefoonmaker OnePlus heeft voor het eerst afbeeldingen getoond waarop de nieuwe OnePlus 10 Pro te zien is. De telefoon moet op 11 januari in China verschijnen, maar later ook in de rest van de wereld. Op de plaatjes valt niet meer te zien dan de achterkant van de OnePlus 10 Pro. Het meest opvallende daaraan is het camera-eiland, dat vanuit de zijkant in een vierkant over de achterzijde loopt. Daarin zijn drie cameralenzen geplaatst.Het is niet bekend om wat voor camera’s het gaat. Wel is duidelijk dat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met camerafabrikant Hasselblad. Dat was ook het geval bij de OnePlus 9, die vorig jaar verscheen.Volgens geruchten krijgt de OnePlus 10 Pro een standaardlens (48 megapixel), een groothoeklens (50 megapixel) en een telelens (8 megapixel). Verder krijgt het toestel naar verluidt de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-processor, minstens 8 GB aan werkgeheugen, minstens 128 GB aan opslagruimte en een batterij van 5.000 mAh.Meer details over de telefoon worden later deze maand verwacht. Een Nederlandse releasedatum of prijs is nog niet bekend. OnePlus deelt voor het eerst foto's van de OnePlus 10 Pro. OnePlus deelt voor het eerst foto's van de OnePlus 10 Pro. Foto: OnePlus , OnePlus deelt voor het eerst foto's van de OnePlus 10 Pro. Foto: OnePlus , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here