NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 04 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Boer zoekt Vrouw-deelnemers Michelle en Maarten zijn ouders geworden 04 januari 2022 13:56 04-01-22 13:56 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 22 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Voormalig Boer zoekt Vrouw-deelnemers Michelle van Asseldonk en Maarten Bos zijn op 16 november voor het eerst ouders geworden. Het koppel laat dinsdag weten dat alles goed gaat met dochter Jasmijn. “We hebben er de eerste weken bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar”, vertelt Van Asseldonk op de site van Boer zoekt Vrouw.”En daar zijn we zo blij mee. Het gaat nu ongelooflijk goed. De borstvoeding loopt super, Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt”, laat de champignonkweker weten.”Wij zien het niet, maar in onze omgeving vinden ze dat Jasmijn vooral op Maarten lijkt. Ze heeft alleen mijn neus en verder heeft ze alles van Maarten.”Het stel leerde elkaar in 2018 kennen tijdens de opnames van het datingprogramma en zijn inmiddels ruim drie jaar samen. Bos vroeg Van Asseldonk in 2020 ten huwelijk. Wanneer het koppel gaat trouwen is nog niet bekend. Michelle van Asseldonk en Maarten Bos met dochter Jasmijn. Michelle van Asseldonk en Maarten Bos met dochter Jasmijn. Foto: KRO-NCRV , Michelle van Asseldonk en Maarten Bos met dochter Jasmijn. Foto: KRO-NCRV , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here