NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Dinsdag 04 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Alienware toont conceptsysteem voor streamen pc-games naar meerdere schermen 03 januari 2022 15:52 03-01-22 15:52 Laatste update: 12 uur geleden Update: 12 uur geleden 21 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Computerbedrijf Alienware heeft maandag een concept onthuld voor een streamingapparaat genaamd Concept Nyx. Met het apparaat kan de gebruiker makkelijker overschakelen naar andere schermen in het huishouden. Zo kun je een spel op de pc spelen en vervolgens naadloos overschakelen naar een tv. Het schakelen tussen schermen is mogelijk doordat de spellen via Nyx worden gestreamd op het thuisnetwerk, waar de schermen ook op aangesloten moeten zijn. Alienware wil Nyx laten werken met een app die op alle apparaten verschijnt. Via de app kan de gebruiker overschakelen naar een ander scherm in het thuisnetwerk.De spellen die je kan streamen, zijn lokaal opgeslagen. Op die manier is de bandbreedte hoger en reageert het spel sneller op input van de speler, aldus Alienware. De fabrikant wijst erop dat spelers wel eens tegen vertraagde reactietijd aanlopen bij games die vanuit een cloud worden gespeeld, zoals bij gamestreamingdiensten Google Stadia en GeForce NOW.Uiteindelijk wil Alienware ervoor zorgen dat het apparaat vier verschillende spellen op een gedeeld scherm kan afspelen. Nu is dat mogelijk met twee spellen, laat een testsessie van The Verge zien. De gebruiker heeft wel krachtige hardware nodig om dit voor elkaar te krijgen.Omdat het nog om een concept gaat, is nog niet bekend wanneer en of Nyx überhaupt op de markt verschijnt. Alienware wil het concept eerst verder uitwerken. , , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here