NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 03 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Website Israëlische krant Jerusalem Post gehackt 03 januari 2022 03:33 03-01-22 03:33 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De website van de Israëlische krant Jerusalem Post is in de nacht van zondag op maandag gehackt. Waar de homepage van de krant te zien zou moeten zijn, werd een foto getoond van een hand met een rode ring. Uit de ring wordt een raket gelanceerd. Daaronder staat in het Engels en het Hebreeuws “dat we dichterbij zijn dan je denkt”. Er wordt aangenomen dat de afbeelding een verwijzing is naar de Iraanse generaal Qassem Soleimani, die er om bekend stond een rode ring te dragen. Het is maandag twee jaar geleden dat Soleimani om het leven kwam door een Amerikaanse droneaanval. Zie ook: Wie was de gedode Iraanse generaal Qassem Soleimani? De krant schreef op Twitter aan het herstel van de website te werken en noemt de hack een “directe bedreiging van Israël”. De app van de krant werkt wel normaal, net als de websites van andere Israëlische kranten.Het Twitter-account van de Israëlische krant Maariv leek ook even gehackt te zijn. Dezelfde foto die op de homepage van de Jeruzalem Post staat, werd door het account verspreid. Inmiddels functioneert het account van Maariv weer normaal en is de foto verwijderd. , Zie ook: Wie was de gedode Iraanse generaal Qassem Soleimani? , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here