NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 03 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Thorn de Vries en Mandy Woelkens verwelkomen eerste kind 02 januari 2022 11:13 02-01-22 11:13 Laatste update: 13 uur geleden Update: 13 uur geleden 107 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Thorn de Vries en diens vriendin Mandy Woelkens zijn voor het eerst ouders geworden. Dat laten de acteur en de hoofdredacteur van LINDA.meiden zondag weten op Instagram. “Verliefd. Ik kan naar je blijven kijken, baby Z. En ik ben zo zo zo trots op Mandy voor hoe ze jou ter wereld heeft gebracht”, schrijft De Vries, bekend van rollen in SpangaS en ANNE+.”Er is iets in mijn hart geopend waarvan ik het gevoel niet kan beschrijven. Dat het alles en meer is, doet namelijk zelfs nog tekort. Deze kleine is mijn hele hart. Wij zijn compleet”, aldus Woelkens op haar eigen Instagram.Eind augustus maakten de 26-jarige De Vries en de 30-jarige Woelkens bekend in verwachting te zijn. “Het is je nieuwe fave queer baby mommy met haar baby zaddy”, schreef Woelkens toen bij de foto’s met haar babybuik. Met ‘zaddy’ wordt verwezen naar De Vries, die zich identificeert als non-binair.Recent brachten De Vries en Woelkens samen het boek FAQ Gender uit. Daarin beantwoorden ze door middel van hun eigen ervaringen vragen over gender. Zo komt onder meer aan bod hoe je weet of je non-binair bent en hoe je een non-binair iemand aanspreekt. Thorn de Vries en Mandy Woelkens zijn voor het eerst ouders geworden. (Foto: Instagram/Thorn de Vries) Thorn de Vries en Mandy Woelkens zijn voor het eerst ouders geworden. (Foto: Instagram/Thorn de Vries) Foto: Thorn de Vries , Thorn de Vries en Mandy Woelkens zijn voor het eerst ouders geworden. (Foto: Instagram/Thorn de Vries) Foto: Thorn de Vries , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here