NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 03 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Nikkie Plessen rent een rondje 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: 6 uur geleden Update: 6 uur geleden 67 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.over 4 dagenLekker rennenNikkie Plessen is in Dubai met haar gezin, waar ze Oud & Nieuw hebben gevierd. Tussen de festiviteiten door heeft de ondernemer ook nog tijd gemaakt voor wat beweging, laat ze op Instagram zien.over 4 dagenover 4 dagenNieuw gezinslidThijs Römer heeft sinds kort een nieuw gezinslid: puppy Maup. De hond is een mix tussen een labrador en een Weimaraner. De acteur lijkt gek op het beestje en laat meerdere foto’s zien op Instagram.over 4 dagenSamen op de Albert CuypmarktVoordat Gordon zanger werd, werkte hij op de Albert Cuypmarkt. Op Instagram plaatste zondag hij een oude foto waarop hij met zijn inmiddels overleden moeder op de Amsterdamse markt staat. “Mijn lieve mama zou negentig zijn geworden! Kijk nou hoe leuk in 1991 op de Albert Cuyp. Gefeliciteerd mam, kus aan papa.”over 4 dagenEerste ontmoetingKatja Schuurman is de trotse tante van Jimi geworden. De zoon van Birgit Schuurman en model en personal trainer Sander van Haarlem werd op Oudejaarsdag geboren. “Jimi! Je bent er gewoon echt! Wat een wonder”, schrijft Katje Schuurman bij een foto van zichzelf met haar neefje. De actrice vervolgt: “Ik ben zo trots op jou, lieve zus! En meer dan blij voor jouw papa Sander en allerliefste grote broer Chico.”over 3 dagenDuik in eigen tuinNieuwsjaarsduiken zijn dit jaar verboden, maar dat weerhoudt Simon Keizer er niet van om toch in het water te plonzen. “Hoezo ‘geen nieuwjaarsduik’?”, grapt de zanger. “Proost, op een zo mooi mogelijk nieuw jaar!”over 3 dagenTrotse collegaSpice Girl Melanie Brown is door de Britse koningin Elizabeth geëerd voor haar werk als beschermvrouwe van Women’s Aid, een liefdadigheidsinstelling tegen huiselijk geweld. Spice Girl-collega Geri Halliwell laat op Instagram weten erg trots op haar te zijn. “Geweldig dat je meer bewustzijn hebt gecreëerd”, schrijft de zangeres.over 3 dagenover 3 dagenMeer dan een vaderOp de eerste dag van 2022 viert Dries Roelvink zijn 63e verjaardag. Zoon Dave zet hem in het zonnetje. “Zoveel meer dan een vader. Happy bday pa, hou van je”, schrijft hij op Instagram.over 3 dagenNog even nietHet nieuwe jaar is officieel begonnen, tijd om de goede voornemens direct in werking te zetten. Dat je daar ook nog wel heel even mee mag wachten, bewijst Marije Knevel op Instagram. Nadat ze iedereen een liefdevol Nieuwjaar heeft gewenst, gaat ze gewoon slapen met haar make-up op.over 2 dagenOud & Nieuw in DubaiGordon gaat het nieuwe jaar niet alleen in. Op een foto die hij vrijdag op Instagram plaatste is te zien hoe de zanger met onder anderen dj Don Diablo Oud & Nieuw gaat vieren. Gordon lijkt nogal onder de indruk, het enige wat hij bij de foto schrijft is “OMG”.over 2 dagenGaaf jaar Gravin Eloise van Oranje blikt op Instagram terug op een jaar vol “gave dingen”. Naast de fotoserie die ze heeft geplaatst schrijft ze dat ze “mensen heeft ontmoet die voor altijd bij haar blijven en projecten gedaan waar ze niet van had kunnen dromen”. “Ik had nog wel vijftig foto’s erbij willen doen, maar jammer genoeg is dit niet mogelijk en zouden jullie het ongelooflijk saai vinden.”over 2 dagenTerugblik op 2021Jaimie Vaes plaatste vrijdag een aantal foto’s op Instagram met haar “favoriete plaatsen en gezichten”. Op de foto’s zijn onder anderen haar verloofde Lil Kleine en haar tweejarige zoontje Lío te zien.over 2 dagenover 2 dagenMoeite met sociale mediaShawn Mendes vertelt in een video op Instagram dat hij de laatste tijd “moeite heeft met sociale media”. Zijn ex-vriendin, de zangeres Camila Cabello, liet afgelopen week ook al weten even klaar te zijn met sociale media en een pauze in te lassen. De It’ll Be Okay-zanger bedankt zijn fans aan het einde van de video voor alle liefde en waardering die hij krijgt voor zijn muziek.over 2 dagenEen gaatje erbijBridget Maasland zat de afgelopen paar dagen in Lille, waar ze drie gaatjes in haar oren heeft laten schieten. Van het eindresultaat plaatste ze vrijdag foto’s op Instagram.over 2 dagenOp naar 2022Hugo Kennis heeft normaal niet veel met Oud en Nieuw, maar kan er dit jaar niet op wachten. “Om dit vreselijke jaar eindelijk af te sluiten! Dankbaar ben ik wel voor al mijn echte lieve vrienden die me opvingen toen deze ellende me overkwam”, schrijft Kennis, die afgelopen zomer zijn relatie beëindigde.over 2 dagenToch de hoofdprijsJeangu Macrooy pakte dit jaar niet de winst van het Eurovisie Songfestival, maar wist donderdagavond wel De Nationale 2021 Test te winnen. Daarin werden bekende Nederlanders getest op hun kennis van het nieuws van afgelopen jaar.”Toch nog iets gewonnen”, zegt de zanger gekscherend, verwijzend naar zijn 23e plek tijdens het Eurovisie Songfestival van dit jaar. Macrooy laat met zijn winst onder anderen Lisa Loeb achter zich. De De slimste mens-winnares van vorig seizoen had net zo veel punten, maar was minder snel met antwoord geven.over één dagBikini’s en oliebollenClaudia de Breij is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. De cabaretière poseert op Instagram in bikini met een hoop oliebollen in haar armen. “Mood”, schrijft ze.over één dagover één dagNieuw beginRaven van Dorst heeft één goed voornemen. “Goede voornemens verzinnen voor 2023”, schrijft de presentator op Instagram. “Weg met het oude, op naar het nieuwe.”over één dagDroom die uitkomtParis Hilton trouwde in november met Carter Reum en is de afgelopen weken met hem op huwelijksreis geweest. “De wereld rondreizen met jou is een droom die uitkomt”, schrijft Hilton op Instagram. “Ik ben zo blij dat ik ben getrouwd met mijn beste vriend.”over één dagPoseren met WinnieSelena Gomez is de trotse eigenaar van twee honden en poseert regelmatig met de dieren. Vandaag gaat ze met Winnie op de foto.over 21 uur48 kaarsjesFrans Bauer is vandaag 48 geworden en zijn vrouw Mariska viert dat met een foto van de twee van jaren geleden. Op Instagram schrijft ze bij de foto dat haar echtgenoot inmiddels handig is geworden; dat was hij blijkbaar niet op jongere leeftijd.een paar seconden geledenOp toetsen slaanOlcay Gulsen zou graag leren pianospelen, vertelt ze haar volgers op Instagram. Haar vriend Ruud de Wild ziet dat wel zitten en reageert meteen. “Jij een hond? Ik dan een piano. En allebei dan op cursus.”een paar seconden geledeneen paar seconden geledenVeel geleerdLieke van Lexmond is het afgelopen jaar veel over zichzelf te weten gekomen, schrijft ze op Instagram. Zij en haar zus Jetteke kwamen met hun bedrijf Moon Sisters onder meer onder vuur te liggen vanwege hun samenwerking met Rituals, waar ze een Moon Calendar verkochten. “Er zijn veel beweringen (niet gecheckt en ook echt niet waar) die vernietigend werkten en het mij en mijn bedrijf niet gemakkelijk gemaakt hebben. Blijkbaar is de ‘cancelcultuur’ het nieuwe normaal, maar dat moeten we samen niet zomaar accepteren. Ik heb mijn hele leven alleen maar vanuit liefde gehandeld en zal dat ook nooit veranderen.”een paar seconden geledenOp vakantieFreek Vonk reist voor zijn programma’s de hele wereld rond. De bekende bioloog is net een maand terug uit Namibië en vertrekt woensdag weer, ditmaal voor een vakantie met vriendin Franka. Wat hun bestemming is, wordt niet gedeeld.2 uur geledenFijne verjaardagJohn Legend vierde zijn 43e verjaardag en deed dat uiteraard met zijn kinderen Luna en Miles. Dochter Luna weet hoe ze haar vader het gelukkigst maakt: door hem te omringen met liefde.gisteren om 19:53Girls’ night outNikkie Plessen is met haar gezin op vakantie en kan dus wel lekker uit eten. Dat doet ze dan ook samen met haar elfjarige dochter Jolie. Bij een reeks foto’s van de girls’ night out schrijft Plessen dat ze mooie gesprekken met haar dochter voerde.gisteren om 16:15Hulp gevraagdArt Rooijakkers heeft hulp nodig. Hij zit “voor de zoveelste dag” in thuisquarantaine met zijn twee dochters van vier. De presentator laat ook een positieve thuistest zien.gisteren om 14:42Nieuwe yogaposeRenze Klamer was op vakantie in Zuid-Afrika en leerde daar van de pinguïns een nieuwe yogahouding: de pinguïnpose. De presentator deelt ook foto’s van een olifant, een uil en een leeuw.gisteren om 11:49KikiTutorials is geboren: de dochter van Nicolette van Dam en Bas Smit ontpopt zich als visagiste. Dat doet ze nog wel enigszins hardhandig.1Nicolette van Dam wordt opgemaakt door dochter Kikigisteren om 07:53Altijd voor wakker makenRico Verhoeven hoeft niet lang na te denken als de vraag ‘waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken?’ wordt gesteld. De kickbokser vindt het heerlijk als zijn kinderen langskomen voor knuffels.gisteren om 05:15Geen schoonzussen meer, maar toch familieDat een relatiebreuk niet het einde van je band met je voormalige schoonfamilie hoeft te betekenen, bewijzen Roxeanne Hazes en Monique Westenberg. André Hazes is inmiddels alweer een hele tijd niet meer samen met Westenberg, maar de twee voormalige schoonzussen zien elkaar nog steeds als familie.maandag om 18:11TenenOnder een kerstfoto die David Beckham op Instagram plaatste maken zijn volgers opmerkingen over de lengte van de Britse speler. De 46-jarige Beckham staat op de foto met zijn vrouw Victoria (47) en hun vier kinderen, Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) en Harper (10). Zo op het oog niets geks aan, tot zijn volgers erachter komen dat Beckham op zijn tenen staat, zodat hij net zo lang is als zijn zoon Romeo.maandag om 15:57PosterGordon hoeft zich in Dubai niet te vervelen. Alle horeca is geopend, de zon schijnt en om het af te maken zijn zijn broer Johny en diens partner uit Nederland overgevlogen. Op Instagram laat de zanger zien dat hij het erg naar zijn zin heeft met zijn familielid. Als zijn broer het prachtige uitzicht met een poster vergelijkt, betrekt Gordon het compliment snel op zichzelf.maandag om 12:39ChocoladeRapper Typhoon is zes maanden getrouwd met Marie Broeckman, zo laat hij op Instagram weten. Het stel viert dus een “chocolade huwelijk”. De artiest zegt dat hij ontzettend gelukkig is met zijn vrouw.maandag om 10:32In goede handenRoel van Velzen stond gisterenavond met gelegenheidsformatie The Streamers op het podium in de Efteling. Het concert van de Nederlandse artiesten was via een livestream te volgen. De organisatie van de show schat dat er zondagavond zo’n 2,44 miljoen kijkers inschakelden. Van Velzen zit de dag na het concert nog op een roze wolk. Maar gelukkig is hij in goede handen, schrijft hij bij een foto waarop hij wordt opgetild door Freek.maandag om 07:33Dankbaar voor familieSylvie Meis stond tijdens de kerstdagen even stil bij hoe dankbaar ze is voor haar familie. Vooral haar vijftienjarige zoon Damián wordt even in het zonnetje gezet. “Je bent mijn wereld”, schrijft ze bij een foto met haar zoon.maandag om 07:24HangmatTerwijl de temperaturen in Nederland tot onder het vriespunt daalden, lag Jan Smit lekker op het strand op Bonaire. De zanger had zich net in een hangmat genesteld toen de kinderen op het strand besloten er een wedstrijd van te maken om hem er weer uit te gooien. Hij kan er gelukkig zelf wel om lachen.maandag om 07:16Mooiste tijd van het jaarPatty Brard heeft met volle teugen van de kerstdagen genoten. De presentatrice had haar dochter Priscilla over de vloer. Ze plaatst een foto met haar op Instagram waarop de twee lachend bij de kerstboom poseren. Brard, die na jaren van geen contact vorig jaar weer werd herenigd met haar dochter, zegt haar nu nooit meer te laten gaan.Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here