NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Maandag 03 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Koen Kardashian voelt zich na afkicken weer meer als Koen Pieter van Dijk 03 januari 2022 20:02 03-01-22 20:02 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 18 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, is van plan om zijn echte naam weer meer te gaan gebruiken. De influencer en presentator vindt die naam beter voelen nu hij is afgekickt van zijn drugsverslaving, vertelt hij in LINDA.meiden. Op de vraag welke naam nu meer bij hem past, antwoordt hij met Koen Pieter van Dijk. “De lieve, zorgzame jongen. Koen Kardashian was een door de media geschetst imago, waar ik zelf ook aan heb meegewerkt”, legt hij uit.”Die champagne drinkende meid die alleen maar op rode lopers stond. Een soort karikatuur van mezelf, die in Amsterdam bekendstond als: waar Koen is, is snuif. Dat is natuurlijk niet heel erg chic.”De realityster zegt niet meteen helemaal afstand te doen van de naam en van het bijbehorende imago, maar voelt zich wel meer zichzelf.Van Dijk vertrok in juli naar Zuid-Afrika om daar zes weken opgenomen te worden in een afkickkliniek. Hij was verslaafd aan cocaïne en snoof tijdens zijn dieptepunt naar eigen zeggen 5 gram per dag.Sinds zijn terugkeer in Nederland gaat het beter met hem. “Het gaat goed, maar het is wennen. Soms mis ik Zuid-Afrika: het voelde zo veilig, zonder verleidingen. Want het is natuurlijk niet: ik ga zes weken naar Zuid-Afrika en daarna is het klaar. Nu pas begint het proces.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here