NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zondag 02 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Zangeres Tones and I verloofd met voetballer Jimmy Bedford 01 januari 2022 19:48 01-01-22 19:48 Laatste update: 8 uur geleden Update: 8 uur geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De Australische zangeres Tones and I gaat trouwen. De 26-jarige singer-songwriter is ten huwelijk gevraagd door haar vriend, de voetballer Jimmy Bedford. Met een foto op Instagram maakte de artieste, die eigenlijk Toni Watson heet, het nieuws op Nieuwjaarsdag bekend aan haar volgers.Op de foto, waarop de twee elkaar kussen en de ring van de verloving te zien is, plaatste Tones and I slechts emoji’s van een ring en een hartje. Ze heeft zo’n twee jaar een relatie met Bedford.Tones and I brak door met haar debuutsingle Dance Monkey. Het liedje was in de zomer van 2019 een wereldwijde hit en stond ook op de eerste plaats van de Nederlandse Top 40. De verlovingsfoto die Tones and I op Instagram deelt. De verlovingsfoto die Tones and I op Instagram deelt. Foto: Tones and I Zie ook: Zangeres Tones And I beleeft door corona tegenovergestelde van doorbraak , De verlovingsfoto die Tones and I op Instagram deelt. Foto: Tones and I , Zie ook: Zangeres Tones And I beleeft door corona tegenovergestelde van doorbraak , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here