NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 01 januari 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Vrouw die prins Andrew van misbruik beschuldigt wil bewijs dat hij niet kon zweten 31 december 2021 18:38 31-12-21 18:38 Laatste update: 11 uur geleden Update: 11 uur geleden 103 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Prins Andrew moet bewijzen dat hij niet kon zweten. Dit eisen de advocaten van Virginia Giuffre, die naar eigen zeggen als tiener is misbruikt door de Britse prins, meldt BBC News vrijdag. De inmiddels 38-jarige Giuffre heeft de prins in New York aangeklaagd. Volgens haar werd ze in 2001 door zedendelinquent Jeffrey Epstein ‘uitgeleend’ aan Andrew en door hem misbruikt.Het misbruik zou hebben plaatsgevonden in huizen van Epstein en zijn vertrouweling Ghislaine Maxwell. Giuffre beschreef in eerdere verklaringen dat Andrew tijdens het misbruik overmatig zweette.De zoon van de Britse koningin verdedigde zich in 2019 in een interview door te beweren dat hij door medische problemen niet of nauwelijks kon zweten op het moment van het vermeende misbruik. Dat kwam volgens hem doordat hij tijdens de Falklandoorlog een “overdosis adrenaline” toegediend had gekregen.De advocaten van Giuffre willen dat de prins met bewijs komt. Ze eisen bij de rechtbank dat hij alle relevante documenten over zijn onvermogen om te zweten overhandigt. Maar het juridische team van de prins ziet dat volgens BBC News niet zitten.De advocaten van prins Andrew zeggen dat hij bezwaar maakt tegen het verzoek, omdat dit volgens hem vertrouwelijke privé-informatie is die waarschijnlijk niet als bewijs in de rechtszaak gebruikt kan worden. Zie ook: Prins Andrew moet deal tussen Epstein en slachtoffer openbaar maken , Zie ook: Prins Andrew moet deal tussen Epstein en slachtoffer openbaar maken , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here