Fase per fase

 1. 14 uur 53. Belangrijkste deelnemers (geen Van der Poel). Wout van Aert Eli Iserbyt Toon Aerts Michael Vanthourenhout Tom Pidcock Lars van der Haar Corné van Kessel Daan Soete Tim Merlier Gianni Vermeersch Jens Adams Tom Meeusen Diether Sweeck Lander Loockx Felipe Orts .

  Belangrijkste deelnemers (geen Van der Poel)

  Wout van Aert
  Eli Iserbyt
  Toon Aerts
  Michael Vanthourenhout
  Tom Pidcock
  Lars van der Haar
  Corné van Kessel
  Daan Soete
  Tim Merlier
  Gianni Vermeersch
  Jens Adams
  Tom Meeusen
  Diether Sweeck
  Lander Loockx
  Felipe Orts

 2. 14 uur 49. Van der Haar is terug. Gisteren ontbrak Lars van der Haar nog in de Azencross in Loenhout. De Europese kampioen had te veel last van een blessure aan zijn knie die hij al meesleepte sinds 11 november in Niel. Vandaar de mindere prestaties in de kerstperiode. Baloise Trek Lions laat nu weten dat Van der Haar morgen wel van de partij zal zijn in Baal. De cross van zijn grote baas Sven Nys. Vorig jaar eindigde Van der Haar 7e in Baal, op 2 minuten van triomfator Mathieu van der Poel. .

  Van der Haar is terug

  Gisteren ontbrak Lars van der Haar nog in de Azencross in Loenhout. De Europese kampioen had te veel last van een blessure aan zijn knie die hij al meesleepte sinds 11 november in Niel. Vandaar de mindere prestaties in de kerstperiode.

  Baloise Trek Lions laat nu weten dat Van der Haar morgen wel van de partij zal zijn in Baal. De cross van zijn grote baas Sven Nys.

  Vorig jaar eindigde Van der Haar 7e in Baal, op 2 minuten van triomfator Mathieu van der Poel.

 3. 14 uur 47. Veldrijders wijden 2022 in Baal in. De Grote Prijs Sven Nys is op 1 januari de vaste afspraak voor de veldritliefhebber. Op Eén en met onze livestream hoeft u morgen niks te missen van de veldritklassieker in Baal. .

  Veldrijders wijden 2022 in Baal in

  De Grote Prijs Sven Nys is op 1 januari de vaste afspraak voor de veldritliefhebber. Op Eén en met onze livestream hoeft u morgen niks te missen van de veldritklassieker in Baal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here